Tri horoskopska znaka koja bi se mogla obogatiti u aprilu

0
Radiosarajevo.ba
Tri horoskopska znaka koja bi se mogla obogatiti u aprilu
Foto: Shutterstock / Ilustracija

Mark Williams, poznati britanski astrolog, otkriva da će tri horoskopka znaka ovog proljeća osjetiti pravu finansijsku dobrobit.

Prema pojedinim horoskopskim znakovima, novac stiže kao nagrada za sav trud uložen na poslu, dok će se nešto novca zaraditi pokretanjem vlastitog posla.

Koja tri znaka očekuju sjajan mjesec kada su financije u pitanju, saznajte u nastavku...

Intervju | Sergej Barbarez: Ne odričem se Džeke i Pjanića, želim graditi tim i na mladim igračima

Intervju | Sergej Barbarez: Ne odričem se Džeke i Pjanića, želim graditi tim i na mladim igračima

Strijelac

Strijelci imaju priliku dobiti povećanje plaće. Neki će dobiti i mogućnost rada na pola radnog vremena, što će im poboljšati finansije. Neki predstavnici ovog znaka kojim vlada Jupiter, planeta sreće i blagostanja, imaju priliku za poslove u inostranstvu, što im može osigurati ozbiljan priljev novca.

Jarac

Za Jarce ovo je jedno od najboljih razdoblja ove godine. Imaju sve šanse za napredovanje u karijeri, a to će im donijeti bolje finansije. Ako su se prijavili za vodeće pozicije u timu, ostvarit će svoje ambicije, a to će im kroz plaću donijeti dodatni novac.

Ovog proljeća, u aprilu i maju, posebno će se cijeniti i nagrađivati rad Saturnove djece, koji su ustrajni i vrijedni radnici. Jarčeve očekuje lijepo razdoblje i mnoge životne radosti.

Vodolija 

Uprkos tome što ne spadaju u horoskopske znakove koji su materijalistički i koji znaju štedjeti, Vodolije ovog proljeća čeka pravo materijalno blagostanje.

Imaju prilike završiti neke davno započete projekte koji će im donijeti materijalno zadovoljstvo, a ako razmišljaju o pokretanju vlastitog privatnog posla, pravo je vrijeme za tako nešto, jer sve što započnu u aprilu i maju će im donijeti veliku finansijsku dobit. Ovaj znak može se slobodno upuštati u razne poslovne rizike, jer je sreća na njihovoj strani, piše Story.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije