Veliki proljetni horoskop: Jedne čeka poslovni neuspjeh, druge ljubav iz snova

0
Radiosarajevo.ba
Veliki proljetni horoskop: Jedne čeka poslovni neuspjeh, druge ljubav iz snova
Foto: Pixabay / Ilustracija

Kako su vam zvijezde naklonjene, saznajte u proljetnom horoskopu.

Ovan

Nailazite na nerazumijevanje okoline i imate dojam da neko od saradnika ne cijeni dovoljno vaš trud i zalaganje. Ponekad je potrebno prihvatiti teže okolnosti, kako bi se otklonila mogućnost ucjena ili poslovnih kontakata koji ne zadovoljavaju vaše osnovne kriterije. Važno jest pravilno usmjeriti svoju kreativnu energiju kroz rad ili kreativnost, kao i distancirati se od osobe koja vas dodatno opterećuje.

Jagode nije dovoljno oprati pod mlazom vode, mogu kriti nepoželjne sastojke

Jagode nije dovoljno oprati pod mlazom vode, mogu kriti nepoželjne sastojke

U ljubavnoj vezi pokušavate pravilno razumjeti različite aspekte ponašanja partnera, ali ne nalazite zadovoljavajući odgovor. Ne treba reagirati na temelju prvog impulsa, već pričekajte da se uzavrele strasti smire. Dobro rješenje ili istina može se vidjeti samo s određene emocionalne distance, piše astrolook.com.

Bik

Neko kritizira vaše ideje ili ponašanje prema saradnicima, a vi ignorirate popratne komentare. Stalo vam je do uspješnih rezultata i poboljšanja financijskog položaja. Vi vješto pronalazite rješenja i ne prihvaćate ultimativne ponude. Znate nametnuti svoje profesionalne ciljeve i visoke kriterije.

U ljubavnom životu mislite da su svi problemi iza vas. Međutim, neko vas može iznenaditi na neugodan način. Nema razloga pretjerivati svoju ulogu ili emocionalne potrebe pred voljenom osobom. Ako ste mladi ili slobodni, očekujete previše od jednog susreta koji neće u potpunosti ispuniti vaša očekivanja.

Blizanci

Zahvaljujući dobroj strategiji i novim informacijama o poslovnim prilikama, širite svoje interese u različitim smjerovima. U izvrsnoj ste prilici da ostvarite dugoročne poslovne interese. U odnosu na svoje saradnike često vodite glavnu riječ i znate kako postići dobru poziciju. Važno je poticati dvosmjerne kontakte. Događaji koji vas prate u ljubavnom životu ohrabruju.

Osjećate veliki emocionalni zanos i zadovoljstvo u društvu voljene osobe. Uživate u nečijem ponašanju i spremnosti da vam ugodi na različite načine. Ako ste mladi ili slobodni, očekuju vas zanimljivi kontakti i nova poznanstva. Neko će vas očarati svojim izgledom i stilom.

Rak 

Odlučno djelujete u svojim namjerama i impresionirani ste spoznajom da okolina podržava vaše ideje. Nova znanja pozitivno utječu na vašu profesionalnu orijentaciju. Možete procijeniti povoljnu situaciju na poslovnoj sceni i osmisliti dobar nastup pred suradnicima. Obratite pažnju na mogućnost partnerstva na duži vremenski period.

Osjećate da ste na emotivnoj prekretnici pa pažljivo analizirate partnera ili osobu koja vam se sviđa. Ljubavni događaji koje očekujete imaju neobičan šarm i ispunjavaju vas pozitivnim raspoloženjem ili entuzijazmom. Emocionalni sklad najljepši je odraz intimne sreće koja vas prati.

Lav

Uz svu ažurnost i odgovornost koju iskazujete, ne možete u potpunosti zadovoljiti sve svoje saradnike. Neko vas nagovara da nastavite s započetim poslom i da se ne obazirete na popratne komentare ili razna upozorenja. Povremeno postoji nedostatak volje ili koncentracije u obavljanju nekih rutinskih zadataka. Djelujete suzdržano i ne želite prekoračiti svoja poslovna ovlaštenja pa odgađate konačnu odluku.

Čini vam se da prolazite kroz novi ljubavni sumrak. Nedostaju vam veći izljevi emocija i strasti u ljubavnoj vezi. Partner je često odsutan iz vama nepoznatih razloga, pa vam uskraćuje svoju emocionalnu pažnju. Potajno priželjkujete romantični susret ili da vam se ostvari ljubavna vizija.

Djevica

Ponašate se pretenciozno i imate dojam da su pred vama važni poslovni ciljevi. Zbog loših poslovnih i financijskih procjena čeka vas privremena faza stagnacije i neke dodatne obveze. No sve se može ispraviti u skladu s osobnom motivacijom i zadanim uvjetima. Zatražite nečiju intervenciju u rješavanju poslovnih, materijalnih ili imovinskih dilema.

U privatnom životu često vrlo subjektivno ocjenjujete partnerovo ponašanje, nema razloga odbijati nečije ohrabrenje i prisutnost. Ponekad se nađete u emocionalnom uzletu ili u vlastitom prekrasnom svijetu fantazija. Važno je vjerovati u sebe ili u stvari koje vas ispunjavaju ljubavnim entuzijazmom i dodatnom inspiracijom.

Vaga 

U odličnoj ste formi i imate zanimljive ideje. Po provjerenom receptu primjenjujete uspješna pravila u poslovnoj i financijskoj suradnji. Potreban vam je dobar poticaj ili netko tko će vas podržati u donošenju odluka. Vaša dobitna kombinacija je kombinacija lijepih i korisnih stvari u različitim smjerovima.

U vezi s voljenom osobom ponekad vam nedostaje početni entuzijazam ili dovoljno hrabrosti da izrazite svoje emocionalne namjere. Oklijevanje vas može dovesti do pogrešnih emocionalnih izbora. Ljubavna pravila se mijenjaju, dopušteno je sve što vodi ka zajedničkoj sreći i zadovoljstvu. Vaš emocionalni profil obično određuje vaše želje ili mogućnosti.

Škorpija

Djelujete snalažljivo i vrlo sugestivno svojoj okolini, ali to nije dovoljan uvjet niti jamstvo za poslovni uspjeh. Morate se dogovoriti oko zajedničkog rješenja i bolje zaštititi svoje poslovne interese. U odnosu sa suradnicima ima kontroverznih momenata, pa su nečija obećanja podložna naglim promjenama.

U fazi ste ljubavnog uzleta i iznimno vas privlači kombinacija emocionalne, strastvene i intelektualne povezanosti, no osobi u vašem društvu nešto od toga nedostaje. Nema potrebe komplicirati svoju emocionalnu vezu ili postavljati stroge uvjete koje netko ne može ispuniti. Usmjerite pozornost na svijetle teme, uvijek postoji bolji dio stvarnosti.

Strijelac 

Postoje saradnici koji stalno unose dodatnu napetost i time otežavaju vaš poslovni ili društveni položaj. Morate se odlučiti za novu poslovnu viziju ili pouzdanog partnera sa sličnim idejama. Nove informacije mogu se tumačiti na različite načine, ne dopustite da vas prvi dojam zavara.

U ljubavnom životu vješto izbjegavate intrigantne situacije. Postoje iznenadni događaji koji izmiču vašoj kontroli ili nisu u skladu s vašim emocionalnim potrebama. Partner vas dodatno opterećuje svojim idejama o događajima ili stvarima koje se po vašem mišljenju čine nevažnim. Imate različite kriterije i prioritete.

Jarac 

Stalo vam je do poboljšanja svoje pozicije i stila poslovnog izražavanja, kao i do uspješnijih rezultata. Angažirani ste na različitim stranama i s velikim ambicijama dogovarate nove poslovne sastanke. U društvu suradnika pokušavate se nametnuti, kao autoritetna osoba i originalnim stilom izražavanja. Vaša profesionalna orijentacija i dobra elokvencija jamče uspješne rezultate. Ponekad nije lako postići emocionalni sklad, imate dojam da se polako udaljavate od voljene osobe.

Osjećate emocionalnu napetost, ali ne želite da iko drugi rješava vaše ljubavne dileme. Potrebna je određena količina hrabrosti da se stvari nazovu pravim imenom ili da se utvrde njegove prave vrijednosti. Ljubavna sreća je dostižna, ako vjerujete u mogućnost međusobnog utjecaja i prilagođavanja.

Vodolija 

Nove informacije i događaji na poslovnoj sceni potvrđuju vaša ambiciozna očekivanja. Djelujete vrlo zahtjevno i spremni ste preuzeti vodeću ulogu pred svojim saradnicima. Stalo vam je do definiranja zajedničkih odnosa, pravila ponašanja ili podjele interesa u poslovnim pregovorima.

Želite se boriti za najbolje moguće poslovne i financijske interese i uvjete. Vodite aktivan društveni život i rado se pojavljujete na javnim mjestima. Želite nove ili neobične emocionalne kontakte na različitim stranama. Ono što se drugima čini teškim ili nemogućim je dobro koordinirana verzija emocionalne afirmacije. Očekuju vas ugodne promjene i novi događaji u vezi s voljenom osobom.

Ribe 

U skladu sa svojim perfekcionističkim zahtjevima, čini se da ste zabrinuti zbog nečijih komentara, ali prvi dojam može lako prevariti. Morate se vješto prilagoditi različitim uvjetima poslovanja i ostati dosljedni u svojim namjerama. Ne dopustite da vam nedostaje optimizma i jake volje. Iskoristite svoje najjače adute pri susretu sa suradnicima. Imate dojam da vaš partner s lakoćom prevladava neke važne događaje.

Ponekad različiti pogledi na stvari ili događaje mogu uzrokovati ljubavni prekid, ali i stvoriti novu priliku za emocionalno zbližavanje. Uz blisku osobu sve se može postići i prevladati na dobar način, neka vas ispravna doza mudrosti, emocija i strasti dovede do zajedničkog ljubavnog rješenja, prenosi portal Astrolook.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije