Ovo su 4 znaka horoskopa koja ne umiju s novcem

0
Radiosarajevo.ba
Ovo su 4 znaka horoskopa koja ne umiju s novcem
Foto: Unsplah / Ilustracija

Ako novčani status igra važnu ulogu u odabiru vašeg partnera ili vam je važno da vas "prati" kad je riječ o primanjima, onda dobro razmislite kako birate.

Muškarcima rođenim u ovim horoskopskim znacima jednostavno nije suđeno da zadrže pare, štednja je za njih misaona imenica, a ako i dobro zarade - sve će potrošiti za čas posla.

Strijelac

Strijelac je tip koji uopšte ne gleda čije su pare, važno je samo da se potroše. Već prvog dana uspjeva da poroši sve što zaradi, a onda cijele nedjelje "gricka nokte".

Pogledajte fotografije: Timovi za spašavanje u potrazi za Dankom (2), oglasio se MUP Srbije

Pogledajte fotografije: Timovi za spašavanje u potrazi za Dankom (2), oglasio se MUP Srbije

Kad se nađe u takvoj situaciji, preživjet će jedino uz vašu pomoć. Ovaj princip ga vodi kroz život, pa ako vam ta njegova lakomislenost nije važna - onda ste dobro odabrali, piše Mondo.

Ribe

Ribe vole da se pretvaraju da su "jače" nego što objektivno jesu. U stanju su da se sukobe i izazivaju konfilkte koji im se obično "obiju o glavu", pa na kraju završe kratkih rukava.

One imaju odlične ideje koje bi mogle da budu i profitabilne, problem je samo što nisu voljne da same pokrenu stvari, već se oslanjanju na druge. Zbog ovakvog stava im je gotovo uvijek novčanik prazan.

Vaga

Vaga, čini se, umije i te kako dobro da zaradi, ali već prvog dana taj novac na neki volšeban način nestane. Možda ga odvaja sa strane "za ne daj bože" ili za neki svoj hir, ali to nikada nećete znati jer ono što prijavljuje kao prihod je uvek minimalno i nedovoljno za preživljavanje.

Dakle, za hranu ćete uvek morati sami da se snađete, ali zato će se pivo u frižideru pojaviti čistom magijom.

Vodolija

Vodolija je umjetnik kog niko ne razumije i ne može da cijeni. Ona je briljantna u svemu što radi, ali to niko ne primjećuje.

Kako je često neshvaćena od strane nadređenih, tako i teško dolazi do para. Ali zato će vas veoma lijepo lagati da je sve kako treba i da novac samo što ne kapne. A sve će začiniti najslađim riječima ljubavi, tako da nećete imati izbora nego da joj povjerujete.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije