Tradicionalni kolač u novom ruhu: Bezglutenske hurmašice sa stevijom
/ Komentari (2)
Povratak na članakNAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.
Samo malom neznatnom broju ljudi smeta gluten mozda svakom 10.000 tom. Znaci na pola miliona ljuti 50-100 ljudi. A covjek koji konzumira bezglutensku hranu a nema problem sa glutenom izlaze se drugim zdravstvenim rizicima. Tako.sam.procitao.
Samo malom neznatnom broju ljudi smeta gluten mozda svakom 10.000 tom. Znaci na pola miliona ljuti 50-100 ljudi. A covjek koji konzumira bezglutensku hranu a nema problem sa glutenom izlaze se drugim zdravstvenim rizicima. Tako.sam.procitao. ka Eurokrem .....i provjeri statistiku i procente, ako nisi jedan od diplomanata Medicinskog fakulteta Facebook