Tradicionalni kolač u novom ruhu: Bezglutenske hurmašice sa stevijom

/ Komentari (2)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Eurokrem

Samo malom neznatnom broju ljudi smeta gluten mozda svakom 10.000 tom. Znaci na pola miliona ljuti 50-100 ljudi. A covjek koji konzumira bezglutensku hranu a nema problem sa glutenom izlaze se drugim zdravstvenim rizicima. Tako.sam.procitao.

Ufati se ti Eurokrema

Samo malom neznatnom broju ljudi smeta gluten mozda svakom 10.000 tom. Znaci na pola miliona ljuti 50-100 ljudi. A covjek koji konzumira bezglutensku hranu a nema problem sa glutenom izlaze se drugim zdravstvenim rizicima. Tako.sam.procitao. ka Eurokrem .....i provjeri statistiku i procente, ako nisi jedan od diplomanata Medicinskog fakulteta Facebook

/ Najnovije