Tajna dobrog roštilja: Imamo najbolji recept za ćevape i pljeskavice

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Imamo najbolji recept za ćevape i pljeskavice

NAMATE

jel vas stid?

Recept o cevapima naj naj objavljujete da piše Miss7gastro-hr.

Joja

***

Nikako

Nikako ne koristiti krmetinu,pseće i meso mačke.

Nikako

Nikako ne koristiti krmetinu,pseće i meso mačke.

Nemate

Nažalost ni ćevabdžije na Baščaršiji ga nemaju, dobrovoljno. Sada ih rade za turiste koji nemaju pojma a lokalci više nemaju gdje kupiti dobre ćevape. Samo novac i podvale. Recept koji je zaštićen niko od njih ne koristi.

U tvoju

Nikako ne koristiti krmetinu,pseće i meso mačke. ka Nikako Familiju se nikako ne dira

/ Najnovije