Šta muškarci stvarno žele u krevetu: Ovih pet tajni svaka žena treba da zna

Radiosarajevo.ba
Šta muškarci stvarno žele u krevetu: Ovih pet tajni svaka žena treba da zna
FOTO: Screenshot / Ilustracija

Marti Klein je poznati američki seksolog i bračni savjetnik koji je htio da svoje tridesetčetverogodišnje radno iskustvo stavi na papir.

Pozabavio se temom šta muškarci stvarno žele u krevetu, a nikada vam do sada to nisu izgovorili.

Na prvom mjestu da vas zadovolje

Koju god ženu da pitate, sve će vam reći da su muškarci sebični ljubavnici. Međutim Klein ističe da je većini muškaraca jako bitno da se njihova partnerica osjeća kao kraljica i da maksimalno uživa tokom seksa, više od samog muškarca. To njima diže samopouzdanje.

Bitni su im dodiri

Većina muškaraca pod seksom podrazumijeva i međusobno dodirivanje i uzbuđivanje. Lagano prelaženje rukom preko tijela može biti jako, jako erotično.

Muškarcima seks nije samo čin

Nećete vjerovati, ali tako je. Većina muškaraca mora da ima određenu dozu emocionalne povezanosti s partnericom prije upuštanja u samu akciju.

Vole kada ih grickate

Potreba za grickanjem partnera zapravo je životinjska. To dodatno začini stvari i vrlo je uzbuđujuće. Naravno, ako vaš muškarac izričito kaže da mu se to ne sviđa, nemojte forsirati.

Vrlo rado će odgovoriti na sva vaša pitanja u krevetu

Šta vaš muškarac voli u krevetu? Pitajte ga i nemojte da se sramite. On će to cijeniti i vrlo će vam rado odgovoriti šta tačno (ne) želi, piše yourtango.com.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije