Šok: Šta su roditelji pronašli u korištenim dječijim igračkama za kadu

0
Radiosarajevo.ba
Šok: Šta su roditelji pronašli u korištenim dječijim igračkama za kadu
Foto: Pixabay / Ilustracija

Nakon što je pročitala priču o dječaku koji je zamalo izgubio oko nakon što se pošpricao vodom iz plastične igračke za kadu, jedna je mama odlučila razrezati igračke svoje djece, kako bi vidjela kakva je situacija s njima.

Zgrozila se time koliko je plijesni pronašla u njima, te pozvala druge roditelje da ih bace.

"Molim vas, bacite te plastične igračke, odvratne su, smučilo mi se kad sam ovo vidjela", napisala je.

"Za vas koji ste vidjeli, podijelila sam neki dan priču o dječaku koji se slučajno pošpricao vodom iz jedne od igračaka i zaradio jaku upalu oka. Kako ih nikad ne možete osušiti u potpunosti, one su vrlo plodno tlo za razvoj plijesni. Upravo sam razrezala neke igračke svoje djece. Nikad nisam vidjela ništa gadnije - sve odmah idu  u smeće. Nikad više neću kupiti drugu, što svima savjetujem", napisala je mama.

Horor u patkicama - undefined

Foto: Facebook: Horor u patkicama

Nakon nekoliko komentara u kojima roditelji pišu o tome kako čiste te igračke, odgovorila je: 'Da, čistim ih redovito, ali takve igračke nikad ne možete u potpunosti osušiti iznutra, pa ostaju mokre i plijesan se uspješno razvija', piše 24sata.hr.

Na YouTube kanalu može se pronaći i veliki broj video priloga u kojima roditelji objavljuju snimke rezanja plastičnih igračaka za kadu u kojima se doista vidi da su iznutra jako prljave.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije