Šest last-minute ideja za novogodišnji outfit: Iskoristite komade koje već imate u svom ormaru

0
Radiosarajevo.ba
Šest last-minute ideja za novogodišnji outfit: Iskoristite komade koje već imate u svom ormaru
Foto: Instagram / Paula Sikirić

Nova godina je pred vratima i dok su neke od nas vjerovatno već u novembru odabrale konačnu kombinaciju za 2023., neke su te odluke ostavile za posljednji trenutak. 

Bilo da ste samo bili previše zauzeti ili ste mislili provesti mirnu večer kod kuće, a onda iznenada saznate da vaš prijatelj priređuje novogodišnju zabavu u zadnji tren - došli ste na pravo mjesto.

Uz pomoć nekoliko stilskih trikova pronašli smo stilske kombinacije za Novu godinu, a najbolje od svega je što ih možete rekreirati s komadima koji već vise u vašem ormaru.

Oglasio se Emir Suljagić nakon govora Davida Camerona

Oglasio se Emir Suljagić nakon govora Davida Camerona

Dodajte samo nekoliko detalja i pametno iskombinirajte cijeli look - imat ćete savršenu kombinaciju za doček Nove godine.

Nadogradite svoje odijelo

Dvodijelno odijelo posljednjih se godina pokazalo ključnim duom naših ormara, bilo da se nosi zajedno ili odvojeno.

Pitali smo Gashu Miladinović: Šta Bosanke nose ove sezone, šta je u trendu a šta nije?

Pitali smo Gashu Miladinović: Šta Bosanke nose ove sezone, šta je u trendu a šta nije?

Za najluđi noćni izlazak, stilizirajte outfit bez majice i završite ga upečatljivim naušnicama i štiklama za izgled koji je istovremeno šik i zavodljiv. Ako blejzer previše otkriva da bi ga nosili na golu kožu, pokušajte dodati svileni kombinezon ili top od čipke ispod njega.

[instagram]https://www.instagram.com/nlmarilyn/?[/instagram]

Statement bluza + džins hlače

Jedan od naših omiljenih party lookova zauvijek će biti traperice i statement košulja. Ovo je kombinacija koja vas nikada neće iznevjeriti, a nadamo se da već posjedujete svoj idealan par džins hlača koje vam mogu poslužiti kao wild card u novogodišnjoj noći, piše Elle.rs.

U jednoj boji

Bilo da se radi o crvenoj, zelenoj, plavoj, rozoj, neutralnoj boji ili megapopularnoj crvenoj, najjednostavniji način za elegantnu kombinaciju je da bude potpuno monohromatska. Izgledat će kao da ste mjesecima planirali svoj izgled.

Uključite šljokice

Vjerovatno imate nešto šljokičasto, ili barem svjetlucavo, što datira iz prošlih sezona. Srećom, ovaj stil nema rok trajanja pa će vaš praznični komad poslužiti i za ovu priliku. Dodajte ležernu notu svijetlim komadima uz udoban pulover i elegantne štikle.

Puno dodataka

Imate li velike planove za Novu godinu ili samo želite iskoristiti priliku, više je više 31. decembra.

Stavite ogrlice, narukvice i prstenje i osvojite dodatne bonus bodove tako da zavirite u dodatke za kosu kako biste stvari podigli na viši nivo.

Mala crna haljina

Sa sigurnošću možemo reći da svaka osoba koja ovo čita ima crnu haljinu u svom ormaru. Učinite ga savremenim dodavanjem svih dodataka koje možete pronaći.

Sjajni lanci, metalni dodaci, ukrasi za kosu - kombinirajte sve kako biste postigli maksimalan wow efekt.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije