Objavljen sedmični horoskop: Očekuju nas drame, strasti i neočekivane situacije

0
Radiosarajevo.ba
Objavljen sedmični horoskop: Očekuju nas drame, strasti i neočekivane situacije
Foto: Pixabay / Ilustracija

Ako je vjerovati astrološkim prognozama, u narednoj sedmici očekuju nas drame, strasti i neočekivane situacije.

Naredna sedmica donosi uzbuđenja za sve astrološke znakove, a nekima od njih i neočekivane izazove na ljubavnom i poslovnom planu.

U nastavku je pregled horoskopa za period od 13. do 19. marta za svaki astrološki znak.

Sanela Krsmanović Bistrivoda: O predstavi Seljačka opera, Sanjarnici i pozorišnoj magiji

Sanela Krsmanović Bistrivoda: O predstavi Seljačka opera, Sanjarnici i pozorišnoj magiji

Ovan (21. mart - 19. april)

Tokom ove sedmice, trebali biste se fokusirati na svoje ciljeve i ambicije, te na načine kako ih ostvariti. Možda ćete biti skloni donošenju brzih odluka, stoga pripazite da pažljivo razmislite o svim opcijama prije nego nešto preduzmete akciju. Krajem sedmice, očekuju vas neočekivana iznenađenja.

Bik (20. mart - 20. maj)

U ovoj ćete sedmici možda biti skloni prekomjernom trošenju i impulzivnom donošenju odluka, stoga pazite na svoje finansije i nemojte donositi nagle odluke. Možete se osjećati umorno i iscrpljeno, stoga pazite na svoje zdravlje i odmorite se kada je to potrebno. Također, možda ćete morati riješiti neke nesuglasice sa partnerom.

Blizanci (21. maj - 20. juni)

Blizanci pred sobom imaju veoma uspješnu sedmicu, posebno kada je u pitanju karijera i poslovne prilike. Imajte na umu da ćete morati biti fleksibilni i prilagodljivi kako biste iskoristili sve mogućnosti koje se nude. Također, možete se povezati sa novim ljudima, što bi vam moglo donijeti koristi u budućnosti.

Rak (21. juni - 22. juli)

Tokom ove sedmice, možda ćete se osjećati malo nesigurno u sebe i svoje sposobnosti. Važno je da ostanete optimistični i fokusirani na svoje ciljeve, te da se ne usredotočite previše na negativne misli. Vaši odnosi sa porodicom i prijateljima mogu biti jako važni ove sedmice, stoga pripazite na svoje komunikacijske vještine.

Lav (23. juli - 22. august)

U novoj sedmici, možda ćete osjetiti porast kreativnosti i inspiracije. Imajte na umu da ćete možda morati napraviti neke kompromise kako biste ostvarili svoje ciljeve. Također, možda ćete se suočiti sa nekim izazovima u međuljudskim odnosima, stoga budite otvoreni za razgovor.

Djevica (23. august - 22. septembar)

Sredinom sedmice biste se mogli osjećati pomalo izolirano i neshvaćeno, stoga se potrudite biti otvoreniji prema drugima i potražiti pomoć ako vam je potrebna. Vaša kreativnost i inovativnost mogu vam pomoći da pronađete nove načine za rješavanje problema na poslu ili u životu. Važno je da pripazite na svoje zdravlje, posebno ako se previše brinete o drugima, a zanemarujete sebe.

Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

Ove sedmice mogli biste se naći u situaciji gdje trebate donijeti važne odluke. Važno je da pažljivo razmislite o svim opcijama prije nego što donesete odluku, a ako treba, potražite savjet od drugih. Vaši odnosi s partnerom mogli bi odrediti vašu budućnost.

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

Sedmica pred vama će biti intenzivna i zahtjevna, posebno kada se radi o poslu. Važno je da ostanete fokusirani na svoje ciljeve, ali istovremeno budite oprezni i prilagodljivi. Porodica i prijatelji bit će vam izvor podrške i motivacije, stoga im pokažite zahvalnost.

Strijelac (22. novembar - 21. decembar)

U ovoj sedmici biste mogli osjetiti porast samopouzdanja i energije, što bi vam moglo pomoći da napravite korake prema ostvarenju svojih ciljeva. Važno je da ostanete fokusirani i organizirani, kako biste iskoristili prilike koje se nude. Odnosi s prijateljima i porodicom mogli bi zahtijevati vašu pažnju, stoga pripazite na komunikaciju.

Jarac (22. decembar - 19. januar)

U sedmici pred vama možda ćete se osjećati malo zbunjeno i nesigurno u svoje odluke. Bilo bi jako dobro da se ne usredotočite previše na negativne misli i da ostanete fokusirani na svoje ciljeve. Mogli biste doživjeti neka iznenađenja na poslu, stoga budite otvoreni za nove ideje i prilike, piše Index.

Vodolija (20. januar - 18. februar)

Moguće je da ova sedmica bude malo nesigurna i zbunjujuća kada su u pitanju neki aspekti vašeg života. Važno je da se oslonite na svoju intuiciju i da slijedite svoje srce kada donosite važne odluke. Na poslu ćete se suočiti s izazovima, ali uspjeh je moguć ako se usredotočite na svoje ciljeve i budete inovativni u rješavanju problema.

Ribe (19. februar - 20. mart)

Sedmica pred vama može biti inspirativan i kreativan period, stoga iskoristite pozitivnu energiju za rad na kreativnim projektima ili hobijima. Potrudite se da budete prisutni i dostupni za porodicu i prijatelje. Također, možda ćete doživjeti pozitivne promjene u karijeri ili finansijskim prilikama.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije