Objavljen horoskop za mart: Koga čekaju kompromisi i stres, a koga opuštanje i proljeće bez pritiska

0
Radiosarajevo.ba
Objavljen horoskop za mart: Koga čekaju kompromisi i stres, a koga opuštanje i proljeće bez pritiska
Foto: Pexels / Objavljen horoskop za proljetni mjesec

Ekipa s portala Ehoroskop objavila je detaljan astrološki pregled događaja za sve znakove Zodijaka u mjesecu martu.

U nastavku saznajte šta vaš znak očekuje u mjesecu koji najavljuje proljeće.

OVAN

“Cease”, djelo umjetnice Šejle Kamerić, od danas u Veneciji

“Cease”, djelo umjetnice Šejle Kamerić, od danas u Veneciji

Niz dobrih prilika za zaradu vjerojatno će vas potaknuti da se angažirate oko posla. Neki će tako možda preskočiti ili odgoditi planirani predah. Osobni odnosi bit će dobri, a ako još tražite srodnu dušu, najlakše i najbrže ćete je naći putujući. Bit će i nekih financijskih kalkulacija koje će vam zadati glavobolju, ali riješit ćete ih.

BIK

Ljubav biste ovaj mjesec mogli osjetiti kroz diplomaciju i kompromise. Kod mnogih će glavnu riječ voditi partner, a oni će se uglavnom trebati prilagođavati. Na poslu vas čekaju male protekcije zbog kojih ćete se veseliti. Imat ćete dovoljno snage. Neki će povremeno živjeti na staroj slavi, ali njihov šarm će razoružati sve moguće kritičare.

Mart donosi promjene: Ova tri znaka čeka velika sreća

Mart donosi promjene: Ova tri znaka čeka velika sreća

BLIZANCI

Vaš privatni život bit će pod mješovitim utjecajima. Bit će dobrih prilika i skladnih odnosa, ali i provokacija, pa i rasprava. Na vama je da prepoznate što je što i da kormilarite najbolje kako znate. Neki će tak sad biti na zasluženom godišnjem, a oni koji rade polako će planirati nove promjene i trenirati diplomaciju kroz suradnje.

RAK

Bit će ovo mjesec u kom će biti svega pomalo. Nećete biti nezadovoljni. Na poslu će biti zanimljivo i šareno. Događat će se transformacije koje će vam osvježavati dan, ali i poneka rasprava koju ćete smatrati nepotrebnom. Vaš ljubavni život razvijat će se dobro i bez većih potresa. Jedino treba štedjeti tjelesnu snagu jer će vam ponekad nedostajati.

LAV

Bez obzira na male peripetije ovo će biti sjajan mjesec. Velike su mogućnost kvalitetnog povezivanja s ljudima, kako u privantom, tako i u poslovnom životu. Stoga dajte sve od sebe, te aktivirajte svoju poznatu sposobnost komunikacije. Budite ono što jeste i razmašite se kad god ste u društvu. Uspjet ćete.

Najgore osobine svakog horoskopskog znaka: Kakvi ste vi zapravo?

Najgore osobine svakog horoskopskog znaka: Kakvi ste vi zapravo?

DJEVICA

Vjerojatno ćete se malo ohladiti i distancirati od partnera. Ne pokušavajte ništa na silu, jer je ovo vrijeme kad se svaki krivi potez obije o glavu. Čuvajte se skandala ili sramote. Budite ne zemlji i strpljenjem njegujte dobre odnose. Moguć je i prekid jednog prijateljstva, ali bezo ćete naći novo društvo. Ispitivat će se vaši radni rezultati.

VAGA

Ono što ste postigli, postigli ste. Sad je vrijeme za mirovanje i održavanje solidnog status quo-a. Ne pokušavajte pokrenuti velike ljubavne akcije, jer neće ispuniti vaša očekivanja. U poslu će neke doći na svoje jer će dočekati priznanja ili prihvaćanja. Vodite računa što govorite jer bi vas mogli krivo razumjeti.

ŠKORPION

Mjesec je dobar za osobne odnose. Bit ćete opušteni i uživati bez ikakvih pritisaka. Voljena osoba podržavat će vas. Oni koji su još sami ljubav bi mogli naći preko svojih prijatelja. Zaposleni u poslovima čiji je karakter istraživački dolazit će do neočekivanih otkrića. To će pokrenuti lančane reakcije, a bit će i stresa.

Koja četiri znaka u horoskopu najteže pristaju na kompromise u vezi

Koja četiri znaka u horoskopu najteže pristaju na kompromise u vezi

STRIJELAC

Možda će vam katkad biti prenaporno na svim područjima, pa slijedite svoj unutrašnji glas kad vam kaže da malo treba stati. Općenito, vi ne stojite loše, ali su izazovi i iskušenja veći. Osobni odnosi uglavnom će biti solidni. Mnogo ćete razmišljati o tome kako vas drugi prihvaćaju. Ne zamarajte se previše. Opustite se.

JARAC

Mnogi će poželjeti nekamo otputovati u društvu najdraže osobe. Neki će se angažirati oko svojih prijatelja, a neki će odlučiti iskoristiti dio godišnjeg odmora. Oni koji rade morat će se dodatno pozabaviti financiranjem projekata ili će dosta energije ulagati u novi organizacijski plan. Bit će racionalni, ali i maštoviti.

VODOLIJA

Većina vašeg privatnog života ovaj mjesec vrtjet će se oko vašeg ideala ljubavi. Samci će tražiti ono što su zamislili, a vezani će uživati pomalo filozofirajući. Bit će im svima dobro. Nešto slično događat će vam se i na poslu. Možda će vam nešto predlagati, a vi ćete imati svoju jasnu viziju kako nešto ostvariti. Slijedite je.

Ljubav i astrologija: Znaci koji se uvijek zaljubljuju u prijatelje

Ljubav i astrologija: Znaci koji se uvijek zaljubljuju u prijatelje

RIBE

Potegnut ćete još malo više tokom prvog dijela mjeseca kako bi obavili niz aktivnosti koje su pred vama. Nećete se štedjeti, a to bi bilo potrebno. Pazite da ne pregorite. Vjerojatno ćete se morati angažirati i oko svog statusa. Osobni odnosi bit će dobri, bit će prilika za izlaske i zabave, no više u drugom dijelu mjeseca. Već vezani bit će dobro, piše Ehoroskop.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije