Salma Hayek otkrila novi trik: Kako brzo i besplatno prikriti sijede vlasi kose

0
Radiosarajevo.ba
Salma Hayek otkrila novi trik: Kako brzo i besplatno prikriti sijede vlasi kose
Foto: Instagram / Salma Hayek

Salma Hayek glasi za jednu od najljepših žena svijeta, ali i jednu od rijetkih slavnih dama koje se ne srame pokazati prirodno lice bez imalo šminke ili istaknuti sijede pramenove.

S obzirom na to da nije ljubiteljica bojenja kose, 56-godišnja glumica uvijek traži načine kako doskočiti nesavršenostima bez tretiranja vlasi štetnim hemikalijama, i čini se da je pronašla idealno rješenje.

"Evo trika kako prikriti sijede vlasi. Nemojte nositi naočale na vrhu glave. To je sva mudrost", napisala je junakinja filma Frida u objavi na Instagramu uz fotografije na kojima pokazuje značajnu razliku kroz dvije frizure.

Rusi ponovo gađali Harkiv: Povrijeđene najmanje tri osobe, među njima 13-godišnje dijete

Rusi ponovo gađali Harkiv: Povrijeđene najmanje tri osobe, među njima 13-godišnje dijete

Osim na naočale, ovaj savjet odnosi se i na rajfove za kosu te sve frizure koje zahtijevaju prednje pramenove kose začešljane prema nazad. Kako vlasi najprije sijede pri korijenu i uz čelo, to su područja koja je potrebno prikriti za što bolji efekat.

"Samo tako nastavi", "Genijalan trik, moram ga isprobati", "Sijeda kosa je baš lijepa", "Mislim da na tebi ništa ne može izgledati loše", pisali su joj oduševljeni pratioci u komentarima.

Salma Hayek otkrila tajnu svog mladolikog izgleda: 'Ne, nije botoks'

Salma Hayek otkrila tajnu svog mladolikog izgleda: 'Ne, nije botoks'

Kada ne ide na glamurozna događanja, supruga francuskog biznismena Henrija Pinaulta trudi se nositi decentan ili nikakav make-up. Glumica je svojevremeno otkrila i beauty trik koji je naslijedila od bake, a tvrdi da zbog njega izgleda mladoliko i u šestoj deceniji života, piše Coverstyle.hr.

"Baka mi je rekla da nikad ne perem lice ujutro. Nemojte misliti da je to odvratno. Kada umijete lice ujutro, uklanjate sve masnoće koje je tijelo proizvelo tokom noći. One su nužne za elastičan i mladolik izgled kože. Dobro očistite lice prije spavanja, a ujutro ga nemojte dirati", poručila je glumica.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije