Recept za tradicionalnu bosansku kljukušu: Evo kako se priprema krompir i kada se dodaje brašno

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

333

Ili su male kocke ili kockice. Male kockice nije gramaticki ispravno.

Lili Marlen

Što je jogust?

pravabosna

pa nije ovo bosanska kljukusa haha ovo je samo u sarajevu kljukusa. Prava kljukusa je od tijesta sa kajmakom i bijelim lukom, nema krompira. A tijesto se pravi kao za vrilicu, vrela voda, brasno i sol i samo mrvicu praska za pecivo.

/ Najnovije