Recept za najbrži iftar: Ovo jelo možete spremiti za samo pola sata
/ Komentari (2)
Povratak na članakNAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.
ovo je obicni uljevak ili razljevak, kako ga negdje zovu. Kljukusa podrazumijeva krompir kao glavni sastojak.
ovo je obicni uljevak ili razljevak, kako ga negdje zovu. Kljukusa podrazumijeva krompir kao glavni sastojak. ka a gdje je krompir? A gdje je crni luk? Krompir, luk, biber, so i malo vode je kod nas uobicajeno. Kakvo jaje i prasak za pecivo? To je pita bez jufki.