Prva dama Crne Gore na inauguarciji oduševila izgledom: 'Izgledala je kao kraljica'

0
Radiosarajevo.ba
Prva dama Crne Gore na inauguarciji oduševila izgledom: 'Izgledala je kao kraljica'
Foto: Aktuelno.me / Jakov Milatović i njegova supruga

Jakov Milatović pobjedio je na predsjedničkim izborima koji su održani u Crnoj Gori sa oko 60 posto osvojenih glasova, a na današnjoj inauguraciji zablistala je i njegova supruga Milena, koja je kao i do sada čvrsto stajala uz svog supruga tokom cijele kampanje ali i nakon proglašene pobjede.

Tokom današnje inauguraciji novoizabranog predsjednika Crne Gore, Jakova Milatovića, njegova supruga pojavila se svijetlo plavoj haljini koja je ukrašena cvijetnim detaljem na lijevom ramenu.

Mnogi nisu mogli vidjeti ju, a da ne spomenu kako je Prva dama Crne Gore nosila haljinu koja je, po kroju i modelu, vrlo slična onima koje su nosile Kate Middleton i Meghan Markle posljednjih nekoliko godina. Svakako, elegancija kojom vlada Milena doprinijela je i savršenom izgledu u ovoj odjevnoj kombinaciji.

Sve Dodikove prazne najave o otcjepljenju: 'Iduće godine u ovo doba, bit ćemo nezavisni'

Sve Dodikove prazne najave o otcjepljenju: 'Iduće godine u ovo doba, bit ćemo nezavisni'

Kada su detalji u pitanju, Milena je birala - ništa. Iako haljina nije bogata ukrasima, ona je itekako upadljiva, što i nije zahtijevalo dodatni modni detalj koji bi se istekao, a kada je u pitanju šminka ona je birala jednostavni i lagani make-up koji nije nikako upadan i u skladu je sa njenom već uobičajnom elegancijom.

Bitno je naglasiti da popularni 'kraljevski izgled' postaje sve prisutniji među damama visokih zvaničnika tokom svečanih događaja, kao što je i današnja inauguracija u Podgorici.  

Modeli haljina koje nose kraljica Leticija i Kate Middleton postali su zlatni modni standard kada su u pitanju zvanični događaji. Kako i žene širom sveta tako je i Milena Milatović uspjela da iznese ovaj modni trend i da izgleda jednostavno- prekrasno.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije