Pronašli smo modele cipela kojih se ovog proljeća nećemo moći zasititi!

0
Promotivni tekst
Pronašli smo modele cipela kojih se ovog proljeća nećemo moći zasititi!
Foto: Deichmann / Proljetni modeli Deichmann obuće

S proljećem dolaze i novi trendovi obuće. Ova sezona posebno raduje sve zaljubljenike u modu, jer ove sezone nosi se sve - od ležernih patika do elegantnih potpetica.

Bez obzira na to koji je vaš stil, omiljena destinacija za kupovinu kvalitetnih, trendy i pristupačnih modela obuće u novoj kolekciji pripremila je ponešto za svakoga. U nastavku donosimo pregled najljepših modela obuće koju smo pronašli na policama trgovina Deichmann.

Sandale

Foto: Deichmann / Sandale

Još malo i živa na termometru pokazat će da je napokon stiglo vrijeme za sandale. Sandale su obavezne ove sezone, a zbog predivnih modela koje smo pronašli u Deichmannu, posebno nestrpljivo očekujemo podizanje temperatura. Ovog proljeća, nosit ćemo sandale s platformama, block potpeticama i hrabrim dizajnom. Boje su ovog proljeća u fokusu svjetskih trendova, a upravo takvi modeli jarkih boja najzastupljeniji su u novoj Deichmann kolekciji za proljeće i ljeto. Udobne, trendy i zaigrane – sandale su naš omiljeni model obuće u Deichmannu.

Patike

Foto: Deichmann / Patike

Patike su postale novi standard kada je u pitanju casual stil, a ove sezone nosi se sve, od bijelih do patika u jarkim bojama ili uz dodatak uzorka. Patike su savršen dodatak svakom proljetnom outfitu, a mogu se nositi uz sve, od farmerki do haljina i odijela. Pronađite svoj omiljeni par patika u Deichmannu i uživajte u trendy ležernosti koju će podariti svakom vašem proljetnom outfitu.

Potpetice

Foto: Deichmann / Patike

Potpetice su uvijek u modi, a ove sezone dolaze u raznim visinama i oblicima. U trendu su blok potpetice koje pružaju stabilnost i udobnost, te su savršene za nošenje tijekom cijelog dana, ali i klasične, elegantne salonke koje ove sezone dolaze sa zanimljivim zaokretom. Lagane haljine, kratke i suknje srednje dužine savršeno će izgledati uparene s nekim od trendy modela cipela s potpeticama iz Deichmanna.

Ovog proljeća u Deichmannu vas očekuju najljepši modeli svih vrsta obuće za proljeće i ljeto! Nova kolekcija već se nalazi na policama i oduševit će vas raznovrsnim izborom, kvalitetom i cijenom.
Istražite novu kolekciju i zaputite se u obližnji Deichmann po svoj novi, proljetni par trendy cipela, patika ili sandala.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije