Izgleda da je proljeće uranilo, nose se boje, a ovdje smo našli najljepše!

0
Promotivni tekst
Izgleda da je proljeće uranilo, nose se boje, a ovdje smo našli najljepše!
Foto: Deichmann / Nova Deichmannova kolekcija Colorful Life

Proljeće ne može dovoljno brzo stići. Zima je ostavila traga i mi jednostavno čeznemo za suncem, zelenilom krošnji i povratkom energije.

Ako je i vama zime preko glave, možemo vas odmah razveseliti! Prvi vjesnici proljeća već su tu, a mi smo ih prepoznali u novoj kolekciji omiljenog brenda Deichmann pod nazivom "Colorful Life" u kojoj smo pronašli modele obuće i modnih dodataka u kojima želimo provesti baš svaki proljetni dan!

Proljeće u pokretu

Foto: Deichmann / Colorful Life sportska obuća

Kad god stignemo u Deichmann, instinktno krenemo pretraživati ponudu sportske obuće. Razlog je jasan – Deichmann već godinama nudi najbolji omjer cijene i kvalitete kada je u pitanju trendy i udobna sportska obuća. S dolaskom nove kolekcije, pronašli smo velik broj modela u neodoljivim bojama, pa smo zadovoljni jer Deichmannova ponuda sportskih modnih dodataka jednostavno nikada ne razočara. Pogledajte patike koje smo za vas izdvojili u zelenoj, ljubičastoj i savršenoj ciklama nijansi.

Cipele zbog kojih će proljeće požuriti

Foto: Deichmann / Colorful Life cipele

U Deichmannu smo pored modela sportske obuće pronašli i neodoljive cipele. Čini se da se asortiman zabavnih potpetica i ravnih cipela svake godine širi na policama Deichmann trgovina. Postoji više izbora nego ikada prije, a mi smo iskreno oduševljeni onim što smo pronašli. Kada je riječ o štiklama, u novoj kolekciji prevladavaju trendi modeli, koje podjednako obožavaju kako požrtvovne trendseterice tako i klasičarke. Razlog je jednostavan, klasični modeli cipela obogaćeni su najzabavnijim bojama sezone, a dolaze u materijalima kao što su vinil, lakirana ili koža sa holografskim sjajem, kombinacijom materijala ili sa dodatkom sjajnog kamenčića.

Foto: Deichmann / Colorful Life modeli

Colorful life – samo ovako biramo provesti proljeće

Nova Deichmann kolekcija "Colorful Life" slavi život i energiju koja nam pod utjecajem povratka proljeća ponovo dolazi u živote. Inspirirajte se bojama i energijom proljeća i otkrijte razne mogućnosti kombiniranja vibrantnih modela obuće u bojama iz Deichmanna.

Foto: Deichmann / Colorful Life modeli

Posjetite zvaničnu web stranicu Deichmann i istražite novu kolekciju "Colorful Life". Svi artikli, u velikom rasponu veličina, očekuju vas u Deichmann trgovinama!

Pogledajte video najavu nove kolekcije i saznajte što vas čeka na policama:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Najnovije