Skechers patike već sada su najpoželjniji modni dodatak za proljeće

1
Promotivni tekst
Skechers patike već sada su najpoželjniji modni dodatak za proljeće
Foto: Deichmann / Skechers

Znate li šta je zajedničko konobarima, frizerima, ljekarima i svim ostalim zaposlenicima koji svoje radno vrijeme provode stojeći ili hodajući? Svi oni traže udobne cipele koje podupiru stopalo i osiguravaju siguran korak kako bi spriječili negativne posljedice na zglobove i kralježnicu.

Upravo takvu obuću mnogi kupci pronalaze u radnjama Deichmann, gdje su modeli obuće i modnih dodataka brenda Skechers zvijezda ovog mjeseca. Osim toga, tu je i posebna akcija na nesnižene Skechers modele.

Foto: Deichmann / Skechers patike

Skechers patike godinama imaju kultni status, upravo među populacijom koja veći dio dana provodi na nogama. Popularne "Skechersice" vjernost kupaca zavrijedile su činjenicom da se radi o kvalitetnoj, laganoj obući dizajniranoj sa ciljem pružanja maksimalne udobnosti, a zbog pristupačne cijene ove patike su omiljeni izbor mnogih porodica.

Izbora je puno – svako će naći nešto za sebe

Foto: Deichmann / Skechers patike

Deichmann prodavnice su oduvijek nudile veliki izbor obuće popularnog brenda Skechers. Ovih dana na policama se izlažu dobro poznati modeli kojima se iznova vraćamo, kao i patike iz nove kolekcije koje donose nov i svjež dizajn.

Ženske i muške patike dolaze u najpopularnijim bojama poput crne i bijele, ali i u trendi, zabavnim kombinacijama poput crvene, ljubičaste, plave, metalik akcenta i niza pastelnih boja.

I djeca vole Skechers

Foto: Deichmann / Skechers patike

Skechers patike su ovog mjeseca u centru pažnje trgovine Deichmann, pa je sada prava prilika da cijela porodica pronađe nove omiljene patike među izloženim modelima. Skechers posebno cijene roditelji koji traže trendi i kvalitetne patike za svoje mališane, a da pritom cijena ne premaši budžet, s obzirom na to koliko brzo djeca u razvoju prerastu svoje cipele.

Kako bi pronalazak patika bio još jednostavniji, tu je i posebna akcija za nesnižene Skechers artikle koja u Deichmann radnjama traje od 27. februara do 5. marta.

Ako ste planirali uskoro potražiti novi par patika, uputite se u Deichmann, gdje vas čekaju uzbudljivi modeli Skechers obuće i modnih dodataka po pristupačnim cijenama. Čitav asortiman Skechers modela, kao i druge robne marke Deichmann trgovine, pronaći ćete na zvaničnoj web stranici.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Najnovije