Problem sa kojim se mnogi susretnu u kuhinji: Šta napraviti ako vam se prospe ulje?

/ Komentari (1)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kuharica

Za ove vaše fazone treba mjesečno kupovati vreću sode bikarbone od 25 Kg. Ulje se može pokupiti i običnim brašnom i iskoristiti za zapršku . Znam da ste stipse pa vam dajem ovaj savjet. I ne zaboravite dok radite ištekati Wifi router da ne troši struju.Pregledajte i tv jeli uzvucen gajtan a vodu otvarajte samo po potrebi da vam ne bi došao veliki račun.

/ Najnovije