Poznati političar iz Hrvatske (78) u ljubavnoj vezi sa znatno mlađom crnkom

1
Radiosarajevo.ba
Poznati političar iz Hrvatske (78) u ljubavnoj vezi sa znatno mlađom crnkom
Gloria.hr / Vladimir Šeks sa nepoznatom djevojkom

Tri godine od gubitka supruge, političaru Vladimiru Šeksu srce je opet ustreptalo. U vikendici u Petrčanima dane provodi s tajanstvenom - i znatno mlađom - crnkom, te najavljuje iznenađenje za jesen.

Šeks i njegova nova djevojka uživali su u šetnji uz more i ugodnom razgovoru, a nisu se obazirali na znatiželjne poglede. Političar nije otkrio identitet svoje nove djevojke, a objasnio je kako je to samo zato što ona to ne želi.

Inače, Vladimir Šeks ima iza sebe dva braka. S prvom suprugom Marijom u braku je bio 32 godine, a nakon razvoda srce mu je osvojila Anica Tesler. Vjenčali su se 2003. godine na Korčuli, no na žalost preminula je nakon teške bolesti u martu 2018. godine.

"Uvijek je najteže pisati o ljubavi. Ako je nesretna, život nam se pretvara u pakao, a ako je sretna, također nije dobro, jer svi (zapravo) strahujemo od trenutka kada ćemo konstatirati da je ljubav - isparila. No, takve brige trenutačno ne muče političkog veterana Vladimira Šeksa koji proživljava pravu ljubavnu idilu.

Neki će reći, što mu to treba, zar sa svojih 78 godina nije prestar? Drugi, koji su poput njega ostali bez bračnog partnera, mogli bi zagovarati stav da je nedopustivo zaljubiti se kao udovac ili udovica.

Međutim, možda će Šeksova ljubavna priča ohrabriti njegove vršnjake i vršnjakinje - jer za sreću udvoje nikad nije kasno. Istina je da niko ne zna što mu život nosi i stoga ne bi bilo fer Šeksa ni njegovu partnericu prozivati zbog osobnih životnih izbora. U situaciji kada se u Hrvatskoj raspada svaki treći brak, mi ćemo uvijek biti na strani ljubavi" , piše Alenka Ostrihon, glavna urednica Glorijinih izdanja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije