Nova ljubav na svjetskoj sceni: Irina Shayk i popularni reper u vezi

4
Radiosarajevo.ba
Nova ljubav na svjetskoj sceni: Irina Shayk i popularni reper u vezi
Foto: Elle.hr / Model ljubi repera

Model Irina Shayk i reper Kanye West su u ljubavi, objavio je ovo Daily Mail uz ekskluzivne fotografije para na romantičnom putovanju u Francuskoj.

Bivši suprug Kim Kardashian i bivša supruga Bradleyja Coopera otišli su na putovanje povodom njegovog 44. rođendana, a na fotografijama je jasno da provode vrijeme zajedno u romantičnoj šetnji Provansom.

Fotografije su zapravo samo potvrda medijskih nagađanja da su Shayk i West zajedno. Njih dvoje poznaju se više od desetljeća, a Irina je u njegovom spotu za pjesmu „Power“ glumila anđela.

Špekulacije o novoj vezi na svjetskoj sceni započele su krajem prošlog mjeseca, a sada je stigla i potvrda da je riječ o romantičnoj vezi.

Irina i Jay Z uživali u romantičnoj šetnji - undefined

Foto: Daily Mail

Inače, otputovali su u Francusku koja je omiljeno odredište vlasnika modne marke Yeezy. Reper je tamo često odlazio i s bivšom suprugom Kim koja je podnijela papire za razvod početkom ove godine.

Irina iz veze s Bradleyjem Cooperom ima četverogodišnju kćerku Leu De Seine, dok West iz braka s Kardashian ima sedmogodišnju kćerku North, petogodišnjeg sina Saintom, trogodišnju Chicago i dvogodišnjeg Psalma.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije