Povratak najgore frizure svih vremena, frizeri kažu: Ovo je potpuni hit

2
Radiosarajevo.ba
Povratak najgore frizure svih vremena, frizeri kažu: Ovo je potpuni hit
Foto: Lupiga / Slavne "fudbalerke" :)

Budući da su frizeri diljem svijeta zbog pandemije veliki dio godine bili zatvoreni, 2020. je donijela mnoge neočekivane trendove kada je riječ o frizurama.

Buzzcutovi, resice i šiške iz 90-ih bili su jako popularni.

No, kako smo pri kraju godine, vratila se možda i najneočekivanija frizura.

Slavna, ismijavana, kako kažu - najružnija frizura svih vremena - "fudbalerka" vratila se, ali s modernim 'tvistom'.

"Moderna fudbalerka postat će veliki hit tek 2021. godine", rekao je Tony Copeland, suosnivač britanskog Master Barbers Alliancea, piše Guardian.

"Vidjet ćemo sve više muškaraca kako šetaju u ovom stilu. Duga kosa bit će velika vijest 2021. godine, a proizvodi za kosu koji će dati kontrolu dužim stilovima eksplodirat će sljedeće godine. "

Savremeni preokret "fudbalerke" jeste da će je nositi i žene i muškarci.

Ove smo je godine već vidjeli na Miley Cyrus (koja je svoju nabrijanu, plavu verziju debitirala na Instagramu s natpisom: "Nova kosa, nova godina, nova muzika"), na Rihanni tokom modne revije, a nosile su je i Maisie Williams, Billie Eilish, Little Mix Leigh Ann Pinnock, pjevačica Troye Sivan kao i Joe Exotic iz TV emisije godine Tiger King.

Izblajhana fudbalerka Joe Exotica dovela je do toga da se pojam za pretraživanje "kako ošišati fudbalerku" povećao za 1124 posto odkako je počela pandemija.

U našoj fotogaleriji pogledajte kako su s fudbalerkama nekad "razvaljivali" njemački fudbaleri, ali i brojni slavni glumci i pjevači :) uživajte!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije