Više nema problema: Ovo su najbolje frizure za tanku kosu

0
Radiosarajevo.ba
Više nema problema: Ovo su najbolje frizure za tanku kosu
Foto: Instagram / Tanka kosa

Ako mislite da ste jedina žena sa problematičnom, tankom kosom - varate se!

Rješenje svakako da postoji, a zove se dobra frizura koja može napraviti optičku iluziju.

Ona može kosi dati volumen i gustoću koja joj nedostaje, piše 24sata.hr.

1. Puno dužine

Savršeno ravna i duga kosa s razdjeljkom na sredinu jedna je od hit frizura posljednjih nekoliko mjeseci, a u stvari je idealna za tanju kosu - jer ideja je da pada uz lice. Doduše, neće naškoditi ni ako se poslužiš dobrim šamponima za kosu s volumenom.

2. Ravni bob

Stavi razdjeljak na stranu, neka je kosa jednako ošišana u bob i oprana proizvodima za volumen - i djelovat će kao da imaš super gustu kosu!

3. Kosa do vilice

Kosa do vilice ili do ramena, koja je pritom ravno šišana, uvijek daje genijalan privid volumena. Pobrini se da kod stiliziranja ovakve frizure ne dodaš previše teksture jer onda ćeš vlasi otežati i izgubiti iluziju volumena.

4. Guste šiške

Koju god frizuru imaš i dodaš li joj šiške - imaš volumena! Neka ti šiške budu što gušće i ravnije, jer tako ćeš sav privid gustoće staviti na naprijed i zavarati gledatelja.

5. Uvijeni pixie

Kratke kose će uvijek izgledati voluminoznije od dugih, a tu idealnu ulogu ima pixie. Dodatan efekt volumena ostvarit ćeš ako ga uviješ uz malo spreja za teksturiranje.

U nastavku pogledajte i video koji bi vam mogao poslužiti za inspiraciju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije