Popularni kafić u Sarajevu: Ovo su uslovi za ulazak u objekt

/ Komentari (23)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

City Barn

Ko ovdje dodje poslije uvedenog ovakvog pravila svodi se na nivo stoke. Vec ima onaj jedan restoran Ahar, sad nek bude i Shtala.

Guest

Neću ni ući

TITO

IMALI TU HLADNOG PIVA SA ALKOHOLOM I CRVENOG VINA

CVARAK

IMA LI TU DA SE JEDE CVARAKAI PIJE VOTKE

.

Fino. da sjedimo rahat, bez antivax seljadije.

XYZ

Bas fino samo me interesuje ima li ijedan kafic u Sarajevu opremu da skenira QR code da ocita dikument vezan koronu,ili ce gosti morati nosati papire A4 ili ce traziti osobne na vratima da uporede ime na potvrdama.Kako dalje ?

Građanin Sarajeva

E sad će vam baš krenuti posao. Da budem jasan: I prebolio i vakcinisan, ali vam ne bih ušao tamo nema tih oara više, bagro populističko klošarska! Kako ovaj prvi komentator reče, "Ko poslije ovako uvedenog pravila dođe svodi se na nivo stoke". Stoke siznog zuba. Adio City Pub za sva vremena! Bagro jeftina! Kafe da Bog da ne prodali nijedne više nikad!

City Pub

VOZDRA!!!!

Grk

Tako i treba, samo tako ćemo u Evropu. Pusti vise antivakserske papke i turbofolk.

Nbs

Bas fino samo me interesuje ima li ijedan kafic u Sarajevu opremu da skenira QR code da ocita dikument vezan koronu,ili ce gosti morati nosati papire A4 ili ce traziti osobne na vratima da uporede ime na potvrdama.Kako dalje ? ka XYZ sve i jedan mobilni ima "opremu"za ocitavanje ako hoces da imas

Oblo

UMRO dabogda svaki ko ikad poviri u CityPub!!!!!!!

za Zonga velestrašnog:

Eto legendo, imaš otvoreno radno mjesto u Pub-u. Ili ti je to, s tvojim znanjem iz mikrobiologij ei informatike ipak malo?

Svaka cast

Svaka cast, kapa do poda, neka seljaci i ne dolaze tu. A za papke ove sto misle da su pametni u komentarima vezano za skeniranje koda, to moze svaki prosjecan mobitel danas. Tako da je ovo odlican primjer odgovornog ponasanja. Bas se papaka antivaksera nakupilo idite dole u bosnu na ilidju i u one pusha barove.

Papak

>>Svaka cast, kapa do poda, neka seljaci i ne dolaze tu. A za papke ove sto misle da su pametni u komentarima vezano za skeniranje koda, to moze svaki prosjecan mobitel danas. Tako da je ovo odlican primjer odgovornog ponasanja. Bas se papaka antivaksera nakupilo idite dole u bosnu na ilidju i u one pusha barove. ka Svaka cast<< - Zanimljivo je da ti, koji nisi papak piešeš Bosna malim slovom, IliDJa i Pusha barovi ..... samo kažem, mislim ....

ILIDJA? PUSHA?

>>Svaka cast, kapa do poda, neka seljaci i ne dolaze tu. A za papke ove sto misle da su pametni u komentarima vezano za skeniranje koda, to moze svaki prosjecan mobitel danas. Tako da je ovo odlican primjer odgovornog ponasanja. Bas se papaka antivaksera nakupilo idite dole u bosnu na ilidju i u one pusha barove. ka Svaka cast<< ?

ILIDJA? PUSHA?

Imaš i kapu? Ma naprosto sam osupnut mudrošću tvojih britkih riječi, Građanine ....

Misho

Covid potvrde su ubrzale sirenje jer vakcinisani prenose virus kao i nevakcinisani. Zaobilaziti ovakva mjesta...

uslovi za ulazak u moj kafic

1. moras imati pare 2. moras imati svoj upaljac ili sibicu 3. moras biti dobro raspolozen Bujrum svima!

Rile

Samo vi idite i podrzavajte ove budale, pa se onda zalimo svi sto nam je sve gore

Gospodin Molotov

Trebamo tom kafiću pokazat moj koktel

Unesi q.

Bas fino samo me interesuje ima li ijedan kafic u Sarajevu opremu da skenira QR code da ocita dikument vezan koronu,ili ce gosti morati nosati papire A4 ili ce traziti osobne na vratima da uporede ime na potvrdama.Kako dalje ? ka XYZ Imaš li ti na tom svom mobitelu od 600 KM. išta instalirano osim facebooka ili ti služi samo za ukras da se pokaže koliko se može i ima??

Zoran

Brzo će zatvoriti kafić a i ako će !

gogi

I lijepo udje zdrav insan sa negativnim testom i zarazen vakcinisan bez provjere i lijepo zarazi zdravg i taj novozaraze i lijepo digne tuzbu protiv kafica jer je dopustio vakciniaanomnda siri zarazu

/ Najnovije