Odluka / Popularni kafić u Sarajevu: Ovo su uslovi za ulazak u objekt

13. 01. 2022. u 13:55:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Zbog drastičnog povećanja broja novozaraženih koronavirusom u Federaciji Bosne i Hercegovine, Krizni štab ovog entiteta u Bosni i Hercegovini donio je nove mjere koje se prvenstveno odnose na ograničenja broja osoba u zatvorenim i otvorenim prostorima. 

Iz tog razloga, popularni sarajevski kafić City Pub objavio je na svojoj Facebook stranici informaciju, nova pravila za ulazak u objekt koja važe za sve posjetioce. 

"Zbog novih mjera u Federaciji BiH uslov za ulazak u City Pub je da imate negativan antigenski test (ne stariji od 24 sata) ili PCR test (ne stariji od 48 sati), potvrdu o prebolovanom COVID-19 (ne stariju od četiri mjeseca), ili potvrdu o završenom vaksinisanju (ne stariju od šest mjeseci nakon dobijanja druge doze, odnosno devet mjeseci nakon dobijanja treće doze vakcine).

U Kantonu Sarajevo se priznaju testovi iz svih javnih i privatnih laboratorija", navodi se u objavi ovog kultnog kafića. 

Naznačili su i link Kriznog štaba o mjerama koje su na snazi. 


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

Tagovi: kafić mjere odluka

KOMENTARI (26)