Pomažemo ti pakirati kofere! Ovo su cipele koje trebaš za ljetovanje!

1
Promotivni tekst
Pomažemo ti pakirati kofere! Ovo su cipele koje trebaš za ljetovanje!
Foto: Deichmann / Cipele za ljetovanje

Sada je čas da napokon razmislite o svim kombinacijama koje ćete nositi na odmoru. Ako vas uskoro čeka pakiranje i odlazak na godišnji, naša preporuka ljetnih modela obuće, čija će vas udobnost osvojiti od prvog momenta, stiže baš u pravi čas. Mi smo svu obuću koju ćemo nositi ovog ljeta pronašli u Deichmannu, a sigurni smo kako će se i vama svidjeti naš izbor!

Vamos a la Playa

Foto: Deichmann / Udobne i kvalitetne papuče

Sunce i more u fokusu su ljetnog godišnjeg odmora, pa čak i ako svu ostalu obuću morate ostaviti kod kuće – neka par udobnih i kvalitetnih papuča bude obavezan dodatak vašem koferu. Odlazak na plažu nezamisliv je bez praktičnih i vodootpornih papuča, a u Deichmannu ćete pronaći velik izbor materijala, boja i modela ove zasigurno najpoželjnije ljetne obuće. Nama su se osobito svidjele crne natikače s dodatkom zlatnog ukrasa koje odlično izgledaju u kombinaciji s traper hlačicama ili suknjom. Osim kupaćeg kostima, ove zanimljive papuče naš su omiljeni ljetni modni dodatak!

Tako jednostavno, a tako lijepo

Foto: Deichmann / Ravne sandale

Ravne sandale neophodna su obuća kada temperature na gradskim ulicama krenu rasti. Nešto elegantniju opciju otvorene obuće od papuča, u Deichmannu smo pronašli u nizu neodoljivih boja, ali posebno nam se svidio model u kombinaciji crne kože i zlata, jer djeluje minimalistički, ali moćno i predstavljaju idealan statement komad. Osim ovih elegantnih sandala, u Deichmannu naglašavaju kako su glomazni modeli sandala s platformom apsolutni hit ovog ljeta, a naročito ih obožavaju tinejdžerice i žene koje ovog ljeta žele isprobati najnovije modne trendove!

Osuđen diler narko kartela čiji je šef državljanin BiH: Prodao oko 80 kilograma droge

Osuđen diler narko kartela čiji je šef državljanin BiH: Prodao oko 80 kilograma droge

Udobnost na svakom terenu

Foto: Deichmann / Lagane ljetne patike

Kamene ulice, strmi putevi do plaže i duge šetnje – opremite li se odgovarajućom obućom, ništa vam neće pokvariti doživljaj godišnjeg! Par laganih ljetnih patika uvijek je dobra ideja kada planirate putovanje, jer se u njima vaša noga neće umoriti, pa nema potrebe za odustajanjem od izleta ili odlaska na onu predivnu, ali izoliranu plažu. Razgledajte strme, kamene ulice povijesne jezgre bez straha od proklizavanja, a pritom izgledajte svježe, mladenački i razigrano. Bijele modne patike brenda Puma idealno se kombiniraju uz baš sve vaše outfite i jedan su od najpoželjnijih modnih dodataka ove sezone!

Izlazak koji se pamti

Foto: Deichmann / Sandale sa potpeticom

Ako su ludi večernji izlasci sastavni dio vašeg godišnjeg odmora, vaš kofer svakako će biti potrebno nadograditi i parom sandala s potpeticom. Naglasite osunčan ten izborom sandala u neodoljivim pastelnim ili neonskim nijansama. Trendy boje poput zelene, ciklama ili nježnih nijansi lila, plave i žute u Deichmannu su zaživjele u udobnim modelima sandala, slingback cipela i platformi. Bez obzira gdje planirate provesti svoje ljetovanje, s parom ovakvih cipelica jedva ćete dočekati priliku za večernji izlazak.

Nadamo se da ćete i vi svoje ljeto provesti uživajući u suncu i moru te da vam godišnji donosi priliku za zasluženi odmor! Planirajte ljetovanje bez briga, a svu obuću koja vam može zatrebati pronađite u obližnjoj Deichmann trgovini!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije