Avon: Ovoga ljeta budi spremna za more, plažu ili gradsku vrevu!

Promotivni tekst
Avon: Ovoga ljeta budi spremna za more, plažu ili gradsku vrevu!
Avon ti donosi sve što ti treba u jednoj kutiji. Ljeto i pakovanje za godišnji odmor vam se čini kao dodatni stres? Ne brinite jer Avon ima rješenje za one koji ne vole pakovanja.

Na jednom mjestu naći ćete osam proizvoda za savršen ljetni odmor i to sve upakovano u prelijepu Avon kutiju (što može biti I super poklon za tvoju prijateljicu).

Nova kutija ljepote u sebi krije Attraction parfem, vodootpornu maskaru, lak za nokte s efektom gela, iluminator za lice, sprej za sunčanje, serum za kosu, uzorak tretmana za čišćenje lica i micelarna voda koji čine idealnu opremu za savršen izgled na odmoru!

A ono najbolje od svega je cijena jer ovaj Box može biti vaš za samo 56,90 KM, što je čak 50 posto popusta od redovne cijene ovih proizvoda.

Ponuda vrijedi još dva dana ili do isteka zaliha.

Više o Avon kutiji ljepote pronađite na: http://www.avon.ba/PRSuite/proizvod_02.page

AVON Summer Box naruči sada na vrlo jednostavan način! Putem Avon mBrošure naruči i pošalji narudžbu svom Avon Članu Kluba besplano preko WhatsApp aplikacije.

Avon mBrošuru pronađi na: https://viewer.ipaper.io/avon-ce/bosnia/c10/C102018/

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije