Ovim proizvodom brzo i jednostavno uklonite ogrebotine s obuće

0
Radiosarajevo.ba
Ovim proizvodom brzo i jednostavno uklonite ogrebotine s obuće
Foto: Pexels / Ilustracija / Čizme

Nema ničeg toliko neugodnog kao nošenje omiljenih kožnih cipela samo da biste shvatili da ste ih izgulili ili ogrebali.

Postoji jednostavno rješenje za uklanjanje ogrebotina sa obuće i vjerovatno već imate sve što vam je potrebno za to kod kuće. 

Iako bi struganje cipela moglo biti neizbježno, čak i ako ste jako oprezni, ipak se događa. Ali ne morate trošiti novac na skupe proizvode da pokrijete ogrebotine. Zapravo, sve što vam treba je - pasta za zube.

Sramotno: Ambasador Rusije stao na stranu RS i vrijeđao Bosnu i Herecegovinu

Sramotno: Ambasador Rusije stao na stranu RS i vrijeđao Bosnu i Herecegovinu

Trik je na TikToku podijelila @jordanicolebird i oduševila brojne korisnike. Naime, jednostavno je prstima utrljala pastu za zube na mjesta koja su bila ogrebana i iznošena. Nakon što je obrisala pastu za zube, njene su čizme izgledale kao nove.

@jordanicolebird

if y’all didn’t know already toothpaste gets them scuffs off the docs real nice

♬ original sound - James

Prema stručnjacima, pasta za zube djeluje samo na lagane, površinske ogrebotine. Ako možete staviti nokat u nju, vjerojatno vam je potreban drugačiji tretman. Možete koristiti i vlažnu krpu umjesto prstiju kako biste uklonili ogrebotine, a ne zaboravite trljati malim kružnim pokretima, prenosi Večernji list.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije