Ove zime kaputi se nose u bojama - a ove ČETIRI boje su hit

Radiosarajevo.ba
Ove zime kaputi se nose u bojama - a ove ČETIRI boje su hit
Foto: Instagram / Ove boje su hit

Kaput je onaj odjevni komad koji svake jeseni i zime zauzme glavnu ulogu i bez kojeg ne možemo zamisliti sezonu. Kako ga nosimo nekoliko mjeseci, bitno je da odaberemo onaj koji nam se stvarno sviđa, a i da nam paše uz odjevne kombinacije.

Zato većina nas ima klasičan model u crnoj, smeđoj, sivoj ili tamnoplavoj boji. No, posljednjih sezona vrlo su popularni modeli u življim bojama, a ove sezone su posebno popularne četiri boje, pa smo izdvojili nekoliko takvih modela.

Ružičasti

Ako ste i vi jedna od onih koje gladaju svijet kroz ružičaste naočale, onda je ova boja kaputa idealna za vas. Možda ćete na prvu u kaputu ove boje izgledati kao Barbie lutka, no dajte mu šansu. Ovakav kaput može podići i najdosadniju modnu kombinaciju, a vas lansirati među najbolje odjevene.

Zeleni

Možda biste ovu boju prije odabrali za proljeće, no za vrijeme sivih dana shvatit ćete da je ona bila pravi izbor. Odlično izgleda u kombinaciji sa sivom i smeđom te bijelom i crnom bojom.

Plavi

U ponudi možemo pronaći razne nijanse ove boje, od kraljevski plave pa sve do baby plave. Iako djeluje hladno, ova boja izgleda elegantno, bilo da se kombinira uz svečanije komade ili neke ležernije, a nama se najviše sviđa u kombinaciji s bijelom i sivom bojom.

Žuti ili narančasti

Za ovu jarku boju neće se odlučiti svatko, no one odvažnije neće pogriješiti s ovim odabirom. Iako na prvu ne izgleda tako, zapravo ga je vrlo jednostavno kombinirati i uskladiti s drugim bojama, ali i nekim uzorcima, pišu Miss7.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije