Predviđanja / Ova tri horoskopska znaka čeka najgora godina u životu

01. 12. 2019. u 19:24:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 4

Kada astrolozi govore o sreći u nekom periodu, oni vide dobar položaj Jupitera.

Jarac, Bik i Djevica imaće mnogo sreće u 2020. godini i mnogima od njih će to biti najbolja godina u životu, ali sada imamo neke loše vijesti.

Nekim horoskopskim znacima će 2020. godina biti katastrofalna, a u lošoj sreći dogodine će prednjačiti osobe rođene u znaku Raka, piše Index.hr.

Jupiter će se Raku nalaziti suprotno od Saturna, pa astrolozi savjetuju što manje rizika dogodine i upozoravaju da bi mnogo toga moglo poći po zlu.

Novoj godini ne treba euforično da se raduju ni Vage, koje će imati problema tokom cijele godine, a pogotovo ljubavnih. U ljubavi će loša sreća svoje vrhunce imati u drugoj polovini godine.

Ni Ovan nema previše razloga da se raduje 2020. godini, kažu astrolozi. Sajt We Mistic Ovnovima predlaže da svoj život slijedeće godine stave na čekanje.

„Uložite minimalni napor u pravcu velikih promena. Prevare i zamke vrlo su vjerovatne, stoga izbjegavajte finansijska ulaganja. Također ćete morati da razmislite dvaput prije putovanja. Bolje je ne ići negdje jer postoji šansa da se razbolite ili da doživite manju ili veću nesreću“, savjetuju astrolozi.

NEMA KOMENTARA