Otkrila sjajan trik: Čizme za bacanje dovela do savršenstva

0
Radiosarajevo.ba
Otkrila sjajan trik: Čizme za bacanje dovela do savršenstva
Foto: Pixabay.com / Ilustracija

Phoebe Loveridge iz Engleske pokazala je na društvenim mrežama kako je transformisala svoje stare čizme u par obuće koji izgleda kao da je tek kupljen, a vrlo brzo njen trik probali su mnogi pratioci.

Ona je objavila fotografije svojih svijetlosmeđih čizama snimljene prije i nakon što je primijenila na njima jednostavno sredstvo, a razlika je nevjerovatna.

Ona je u grupi Hinch Army Cleaning Tips objasnila da su njene Ugg čizmice i mekane i da su vratile stari oblik, a evo i kako:

Phoebe je najprije napunila čizme novinama kako bi postigla da imaju pravilan oblik, a potom ih poprskala bijelim sirćetom. Zatim je četkicom trljala površinu obuće vrlo nježnim i kružnim pokretima, pa vlažnom krpom čistila antilop kako bi uklonila sirće i ostatke bilo kakve eventualne prljavštine.

Čizme su se osušile pored radijatora, a Phoebeih je potom još jednom nježno protrljala četkicom.

Kako je objasnila, ne treba da brinete ako vam čizme mirišu na sirće jer je u njenom slučaju taj miris nestao kada su se osušile, a može da osjeti sirće tek vrlo blago, i to tek kad prinese obuću do nosa, piše Glossy.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije