Otkrijte tajnu savršene zaprške: Mnogi griješe u koracima, a ovako ćete izbjeći grudice
/ Komentari (3)
Povratak na članakNAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.
Radim zapršku po starinski, a ne kako Tik- Tok dirigira! Uvijek na ulju prepržim češnjak, ili sjeckani luk, dodam brašno da se prži, ali ne predugo i dodam u varivo. Lijep pozdrav iz Hrvatske 🙋♀️
Uvijek radim zapršku po starinski! Na ulju prepržim par ćenova ćešnjaka, ili glavicu luka, na to dodam brašno, koje kratko ispržim, dodam mljevenu slatku papriku i dodam u varivo. Lijep pozdrav iz Hrvatske 🙋♀️
Prevedite!!!!