Obavezno obratite pažnju na ovo: U ovom slučaju nemojte jesti luk i odmah ga bacite

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

hrkljuš

"Ono što je važno napomenuti, a to ističu i naučnici, kada je luk mekan, truli ili pljesniv, nikako ga ne biste smjeli jesti. Pokvareni luk može biti otrovan i opasan po zdravlje..." Ovo neka za*ebancija!?!?

Krupan Klen

***

Nenad1962

Nemrem vjerovat da je nešto trulo ili pljesnivo štetno za zdravlje hvala na upozorenju

/ Najnovije