Njeno veličanstvo - predigra

Radiosarajevo.ba
Njeno veličanstvo - predigra
FOTO: Facebook / Ilustracija
Predigra je ključ ženskog zadovoljstva. Nije lijepo generalizirati, ali priznajte sami sebi da i vi spadate u tu "ja-ću-samo-desert" skupinu. Savjet je da napokon promijenite takav pristup.

Predigra se ne smije preskakati. I svi to znaju, no rijetko ko se drži tog gotovo božanskog pravila, piše Playboy.hr. Događa se tako da vrli muškarci pomisle da se nalaze u restoranu pa preskaču predjela, požure s glavnim jelom i brže-bolje pohrle na desert. A jadna kuharica u čudu gleda što se događa, djelomično zadovoljna što ste barem probali glavno jelo i uživali u desertu, ali summa summarum nezadovolj(e)na je vašim sveopćim apetitom.

Dakle, dragi moji, ne ide to tako! Jednog dana kuharica bi mogla svoja jela dati onome ko će od početka do kraja uživati u njima, onome zbog čijeg će joj nezasitnog apetita goriti rumeni obrazi i klecati koljena. Vjerujem da ste sasvim dobro shvatili što vam govorimo.

Osim toga, sigurno ste to čuli već toliko puta, no svejedno bježite od predigre k´o vragovi od tamjana. Ne svi, naravno. Nije lijepo generalizirati, ali priznajte sami sebi da i vi spadate u tu "ja-ću-samo-desert" skupinu. Stav je to koji ni jedna žena ne voli, pogotovo kad se događa često. Naravno, nekad ni ona nema ni želje ni vremena prolaziti kroz hladno predjelo, pa polagano uživati u toplom predjelu, zatim nježno srkati juhu, onda tek svim osjetilima uživati u glavnom jelu, da bi se na kraju rastopila u slatkoj ekstazi deserta.

Kada je preskakanje predigre dopušteno?

Popularni "quicky" je takva situacija. Sasvim razumljivo, kao što mu i sam naziv kaže, govorimo o seksu na brzaka. Onom brzom, vatrenom seksu kojim ćete u nekoliko minuta zadovoljiti sve svoje (i partnericine) potrebe. Dobar stari seks na brzaka idealan je kada ste u gužvi s vremenom, recimo pauzi za ručak, u autu na nekom zabačenom parkingu… Tada se samo želite izgubiti jedno u drugome bez previše priče i bez previše petljanja.

No, to su situacije kada je indirektna predigra zapravo trajala cijelo vrijeme, ispunivši zrak vašom seksualnom napetošću do trenutka kad vam je dovoljan tek jedan pogled prije nego se bacite jedno na drugo kao životinje. Situacije su to kada predigra nije potrebna, štoviše nepoželjna je jer bi zasigurno mogla uništiti cijeli trenutak. Ali, to je to. To je jedino opravdano preskakanja predigre. Nema drugog. I nema izgovora.

Ilustracija - undefined

Zašto je predigra tako važna?

Ako uporno preskačete predigru, vjerujem da vam je odgovor na ovo pitanje nepoznanica. Odgovor je vrlo jednostavan – predigra je ključ ženskog zadovoljstva. Ako vam u seksu nije najvažnije da zadovoljite svoju partnericu, onda doista ne bi ni trebali imati odnose (ni jedna žena se neće buniti, štoviše napravit ćete dobro djelo i cijeli ženski rod bit će vam zahvalan). A ako je žena zadovoljena i vi ćete biti. I to vjerojatno višestruko.

Penetracija sama po sebi nije ni jednoj ženi ništa posebno. Sve i ako ona vašu partnericu dovede do orgazma, nemojte si to bilježiti kao uspjeh, istu stvar može postići i bez vašeg sudjelovanja. Prstići, dildo ili koja druga igračka i sama će se dovesti do orgazma brže i bolje nego ćete vi ikada moći samom penetracijom. No, kad je toj unutra-van igri prethodila kvalitetna predigra tokom koje ste probudili sva njena osjetila tako da ju možete dovesti do ekstaze već i da samo nježno puhnete na njenu (pre)osjetljivu kožu, priča se u potpunosti mijenja, a penetracija dobiva neko drugo, gotovo uzvišeno značenje.

Do sada ste već valjda shvatili da je predigra važna, najvažnija. I ako vam je imalo stalo do vaše reputacije dobrog ljubavnika neće vam tako skoro pasti na pamet da ju preskočite. No, što je zapravo predigra? Od čega se sastoje sva ta jela koja morate kušati prije nego dođete do slatkog deserta? ”Ženo, skidaj gaće!” Ako slučajno mislite će se svaka žena rastopiti na ovaj milozvučan poziv na seks, moram vas razočarati i reći da te tri slatke riječi nisu predigra. Kao ni bilo koji drugi način najave seksa, pitanja jesi li za seks i tome slično. Zapravo, da budemo potpuno iskreni, tako složene rečenice mogu itekako biti seksi i uvod u predigru, no oni koji još uvijek nisu svladali osnove predigre, bolje da ni ne pokušavaju s tehnikama za napredne. Rezultat može biti poražavajući.

Dakle, glasovna najava seksa – ne, ne i ne! Dragi muškarci, više niste dječaci – seks nije nešto što se radi riječima već djelima. Ako vašoj partnerici nije jasno iz vaših postupaka da želite seks nego joj to morate najavljivati, žao mi je, ali onda je bolje da se ne sramotite.
Pa što je onda ta famozna predigra? Krenimo redom.

Požuda

Vaša partnerica mora znati da je želite. Da žudite za njom. Za njenim tijelom. Da vas ona uzbuđuje. Lako će to iščitati s govora vašeg tijela. Prodoran pogled u oči, dodiri nabijeni strašću, ubrzano disanje… samo su dio onoga što će joj dati do znanja da ju želite. A saznanje da želite baš nju, moćan je afrodizijak koji će svakoj ženi ubrzati krv u žilama.

Poljupci

Oni su najljepše i najintimnije što partneri mogu dati jedno drugom. Seks bez poljubaca je kao kava bez šećera – poslužit će svrsi, ali neće biti ni prilično ukusno. Nježno ljubljenje, strastveno ljubljenje, grickanje usanja, poljupci u vrat, ali i ljubljenje svakog milimetra partneričinog golog tijela trebalo bi moći zakuhati atmosferu do vrhunca. A tek smo na početku…

Masaža

Ne morate biti profesionalni maser da bi svoju dragu doveli do ludila. Štoviše. Poanta ove masaže nije da joj razbijete napetost u mišićima. Iako drugačiju, napetost je baš ono što želite postići ovom masažom. I vrlo je jednostavno, a istovremeno vrlo efektno. Sve što vam treba su ruke i mirisno ulje za masažu.

Ako želite još malo začiniti stvari (što svakako preporučujem) svijetlost svijeća i senzualna glazba dat će taj dodatni touch. Dodir vaših čvrstih ruku koje zajedno s toplim uljem klize po svakom milimetru tijela, neće nijednu ženu ostaviti ravnodušnom. Još ako se poigrate kombinacijom nježnijih i čvršćih dodira i posebnu pozornost posvetite njezinim osjetljivim područjima uspjeh vam je zagarantiran.

Hladno ili slatko

Kada već tijelo vaše partnerice počne reagirati na svaki vaš dodir, kada njeni uzdasi postanu glasniji, a tijelo vruće od želje – trenutak je u kojem se možete još malo poigrati s njenim osjetilima. Kockica leda idealna je za ove vruće dane. Prođete li s njom po njenim usnama, vratu, trbuhu, poigrate se s dodirom hladnog leda na njenim bradavicama… pružit ćete joj izniman užitak. A želite li začiniti stvari i sebi njoj – šlag, rastopljena čokolada, med… na ključnim točkama na njenom tijelu bit će uvod u pravu ekstazu.

Načina je još mnogo, samo uključite maštu. I igrajte se sa svojom partnericom. Što se duže i bolje igrate, to će vaša partnerica biti zadovoljenija. A vjerujte, ona će vam se znati itekako odužiti…

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije