Njemačka – zemlja u kojoj je život više od posla

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Muenchen ilitiga Minhen

Je grad u kome je SSchmidtov neproeboljeni vođa pokušao državni udar 9. novembra 1923. Događaj je poznat kao Hitler-Ludendorff-Putsch ili Hitlerov puč. Molimo da se to iduće godine na stotu godišnjicu uredno obilježi.

BOZE BLAGI, kakva budalastina!

Pa to je zadnja zemlja za zivot na svijetu! Tu osim neogranicenog Autobahna (tamo gdje nije specificno ogranicen, a to je urijetko), tu nema nista sto se normalnom covjeku moze svidjat za zivot. Sve zivo i mrtvo je zabranjeno i / ili oporezovano... Ni u ludilu ne u Njemacku!!

Mogle bi opet bombe padat po njoj

Pa to je zadnja zemlja za zivot na svijetu! Tu osim neogranicenog Autobahna (tamo gdje nije specificno ogranicen, a to je urijetko), tu nema nista sto se normalnom covjeku moze svidjat za zivot. Sve zivo i mrtvo je zabranjeno i / ili oporezovano... Ni u ludilu ne u Njemacku!! ka BOZE BLAGI, kakva budalastina! I rastiritniti je u milijardu komada. Nijemci su srbi evrope.

h8ter

Da je Njemacka med i mlijeko kako pise u narucenom tekstu ne bi pola Bosanaca tamo zidalo kuce po svojim selima. Al rijetko ko i dozivi da uziva u njima jer kada radis 20 godina od jutra do sutra male su sanse da ces do penzije dogurati.

Autoput

Pa to je zadnja zemlja za zivot na svijetu! Tu osim neogranicenog Autobahna (tamo gdje nije specificno ogranicen, a to je urijetko), tu nema nista sto se normalnom covjeku moze svidjat za zivot. Sve zivo i mrtvo je zabranjeno i / ili oporezovano... Ni u ludilu ne u Njemacku!! ka BOZE BLAGI, kakva budalastina! To sa autoputom nije loše kad se navikne, a sve ostalo možeš zaboraviti. Ljudi u Njemačkoj samo rade, ko voli puno raditi za njega je Njemačka prava destinacija.

Ne pijem dok Paja vozi

Ma jel to se dijasporcima na socijali nešto ne sviđa

To je ipak za nekog drugog

Hahahah vi od baustelaca sa osnovnom skolom ocekujete drustveni i kulturni zivot nakon 12 sati skele i grundiranja.

Juden Verboten! Kiki

Hahahah vi od baustelaca sa osnovnom skolom ocekujete drustveni i kulturni zivot nakon 12 sati skele i grundiranja. ka To je ipak za nekog drugog

Komentare brisete?

Da su nijemcima ameri donijeli demokratiju na gusjenicama serman tenkova i kundacima garand pusaka? Cccc

/ Najnovije