Nemojte da bacate: Kako hljeb star 7 dana "vratiti u život"
Radiosarajevo.ba
.jpg?v1662290311)
Marina Matijević, blogerica otkrila je u kratkom videu kako starom hljebu vratiti sočnost.
Ona je koristila onaj star sedam, osam dana i kompletno stvrdnut - a vi možete i onaj koji je izgubio svježinu i ranije.
Važno je da nema tragova plijesni.

Bivša šefica UIO i saradnici optuženi za korupciju: Tražili novac i poklone od vlasnika prodavnica
Postupak je da namočite cijeli kruh vodom, a zatim ga stavite osam minuta u pećnicu zagrijanu na 200 stepeni.
Vrijeme pečenja zavisi i o veličini kruha koji pečete, navodi Index.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.
/ Najčitanije
/ Komentari
Prikaži komentare (3)