Nemojte bacati klijajući bijeli luk: Umjesto toga, uradite ovo
/ Komentari (1)
Povratak na članakNAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.
u zivotu. Ako ces ti jest izdanke luka (kao sto ja jedem iz mojeg vrta), onda posadi crveni luk. Imat ces puno bogatije zelene izdanke (tzv. perke) od kojih mozes pravit satricu. Znaci uz te nasjeckane perke, jogurta, mladog sira, milerama, kiselog vrhnja... i cak se to moze i mijesat u proizvoljnom omjeru i da vidis kako ukusno. A ako imas isklijali bijeli luk i hoces ga posadit, pusti ga onda nek raste do juna, jula, pa kad se osuse perke, iscupaj i eto ti glavica bijeog luka. Funkcionira cak i sa blentavim kineskim bijelim lukom, ja probao, naraste fino.