Napravite najbolji pire krompir na svijetu prema receptu Joëla Robuchona
/ Komentari (2)
Povratak na članakNAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.
ni Robuchon. (Zar je taj jos ziv?) Nece me niko ucit kako se pire pravi. Cuj FRTALJ KILE PUTERCINE na 1 kg krumpira, HALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ???????????????????????, Pa eksiraj onda litru ulja pa odapni... Znate li vi koliko kcal je 250 g maslaca? 2.500 kcal, eto toliko.
Vječna mu slava i hvala.