Na jesenskim sniženjima pronašli smo patike po pristupačnim cijenama, a voli ih i Sara Jo!

3
Promotivni tekst
Na jesenskim sniženjima pronašli smo patike po pristupačnim cijenama, a voli ih i Sara Jo!
Foto: Deichmann / Deichmann Top prilika

Jeste li ove jeseni imali priliku pregledati ponudu sniženja na policama prodavnica? Nama su za oko zapeli predivni modeli patika za sve uzraste koje smo pronašli u Deichmannu.

Našlo se tu ponešto za svakoga, pa vremenski ograničena TOP PRILIKA donosi snižene cijene obuće za dječake i djevojčice te modele patika brendova poput Nike i adidas za žene i muškarce. Pogledajte modele koji su nam se posebno svidjeli!

Patike moraju biti udobne

Foto: Deichmann / Jesenje patike

Udobne patike su one koje ne pritišću osjetljive mišiće i čiji kalup neće mijenjati prirodnu poziciju stopala. U Deichmannu smo pronašli patike brandova Easy Street, Venice i Vty od ugodnog, rastezljivog materijala koji će tijekom cijelog dana hodanja pružati potporu bez osjećaja pritiskanja. Ove udobne patike jednostavno je kombinirati i podjednako dobro izgledaju u potpuno sportskom stylingu kao što su trenirka ili tajice, kao i u kombinaciji s trapericama skraćenih nogavica ili širokim modelima. Koje god patike odaberete, sigurno je da će vam biti udobne i trendy, a pritom nećete opteretiti budžet.

A dječja stopala moraju ostati suha!

Foto: Deichmann / Gumene čizmice

S dolaskom septembra dječja stopala bit će potrebno štititi od kiše i blata kako bi odlazak u vrtić ili školu prošao sa što manje muka. Svako dijete trebat će kvalitetan par gumenih čizmica kako bi ove jeseni izbjegli vlagu i hladnoću, a zbog ubrzanog rasta, roditelji su u potrazi za obućom koju će bez puno brige moći zamijeniti kada dječja nožica poraste. Deichmann je za ovu prigodu na police donio prelijepe modele gumenih buca za dječake i djevojčice, a njihova cijena čini ih pristupačnima za sve!

Za svakoga i za svaki dan

Foto: Deichmann / Modne patike

Na Deichmann promotivnoj akciji TOP PRILIKA našli su se i neodoljivi modeli modnih patika za sve one koji sportsku obuću vole nositi u svim prilikama. Trendovi modnih patika i ove godine nastavljaju se u znaku ravnih potplata, ali i zanimljivih detalja, pa ćete u Deichmannu pronaći court patike, ali i druge raznovrsne modele jer police Deichmanna donose ponešto za svakoga. Ako ste zaljubljenik u sportsku eleganciju, uputite se u Deichmann gdje vas očekuju modeli za dame, muškarce i djecu, kao i velik izbor modnih dodataka i obuće za dom.

Jesen u Deichmann donosi brojne novitete. Ovdje vas očekuje uzbudljiva nova kolekcija, a neodoljive modele nosit će i nova ambasadorica Deichmanna – Sara Jo!

Foto: Deichmann / Sara Jo

Dođite u Deichmann i odaberite cipele i patike po najpristupačnijim cijenama na tržištu. Posjetite službenu stranicu Deichmanna, pogledajte ponudu i pronađite idealne patike za sebe! Promotivna akcija traje sve do 26. septembra!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije