Proslavite dolazak nove školske godine uz najbolju ponudu!

0
Promotivni tekst
Proslavite dolazak nove školske godine uz najbolju ponudu!
Foto: Deichmann / Akcija za školarce

Za istraživače i matematičke genijalce, za velike pisce i male vragolane, škola počinje a Deichmann vas prati sa super ponudama za cijelu porodicu. Sniženja od 30% na izabranu dječiju obuću i sportske brendove sve do 4.9.2022!

Uz širok izbor obuće za cijelu porodicu i posebnih sniženja na odabrane dječje artikle, Deichmann će s krajem ljeta postati obavezna postaja za sve porodice koje žele iskoristiti najbolje ponude pri kupovini nove obuće. Ljeto još uvijek traje, ali uz ponudu kvalitetne obuće u Deichmannu tako je lako radovati se jeseni.

Tražite li novu obuću za prijelazno razdoblje ili možda nove patike koje ćete sa zadovoljstvom nositi i dugo u jesen? Sada je pravo vrijeme da posjetite Deichman trgovine i pronađete upravo savršen par! Deichmann se pobrinuo da ove jeseni svi zasjaju u savršenom modelu patika, pa se sada na policama nalaze trendy i udobne patike za žene i muškarce kao i velik zbor obuće za djecu – savršeno za početak nove školske godine.

Potvrđena optužnica protiv Anela Bećirovića zbog ubistva Emire Maslan

Potvrđena optužnica protiv Anela Bećirovića zbog ubistva Emire Maslan

Foto: Deichmann / Akcija za školarce

Sve što školarcu treba

Dolazak jeseni za sve školarce predstavlja uzbudljivo razdoblje i brojne novitete. Osim kupovine udžbenika i bilježnica, svaki školarac trebat će i odgovarajuću obuću za svakodnevno nošenje, a patike su omiljeni izbor. Deichmann je s krajem ljeta pripremio široku ponudu patika najpoznatijih brendova, kao i posebnu, vremenski ograničenu priliku da ih ugrabite po sniženim cijenama. Nike, adidas, Puma, Fila i Skechers i ove godine najtraženiji s u izbor kako za dječake, tako i za djevojčice.

Osim obuće, tu su i praktični ruksaci za udžbenike, ali i odlazak na trening ili izvanškolsku aktivnost, a nas je posebno obradovala posebna kolekcija nastala u suradnji s jednim od omiljenih crtanih filmova i stripova – Peanuts. Preslatkog Snoopyja ćete pronaći na majicama, ruksaku i posudi za ručak i tople napitke. Posjetite Deichmann trgovine i ovog avgusta pronađite obuću i modne dodatke za školarce po najpovoljnijim cijenama.

Ponuda koju vole i roditelji

I odrasli će u Deichmannu pronaći svoje nove, omiljene patike. Tu smo pronašli neodoljive modele sportske obuće - od ravnih, court patika za klasičan look, pa sve do vrhunskih, izdržljivih patika za najzahtjevnije treninge za žene i muškarce.

Foto: Deichmann

Top svjetski brendovi pripremili su zaista šaroliku ponudu, a Deichmann je na najbolji način obuhvatio najzanimljivije modele. Ovdje možete birati između klasike u bijeloj ili crnoj boji, modela zagasitih boja koje su kao stvorene za nadolazeću jesen ili jarkih kombinacija boja poput ružičaste, crvene ili plave za patike koje neće proći nezapaženo.

Foto: Deichmann

Proslavite dolazak jeseni u novom paru patika koje ćete obožavati. Škola počinje, a Deichmann vas prati sa super ponudama i sniženjem od 30% na izabranu dječiju obuću i sportske brendove za cijelu porodicu sve do 4.9.2022!

Više na LINKU.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije