Mi smo svoje ljetne favorite pronašli među neodoljivim sandalama, espadrilama i papučama!

1
Promotivni tekst
Mi smo svoje ljetne favorite pronašli među neodoljivim sandalama, espadrilama i papučama!
Foto: Deichmann / Ljetna obuća

Ljeto pruža bezbroj modnih prilika, a uz ponudu trendy modela sandala, papuča i espadrila na koju smo naišli u našoj omiljenoj prodavnici obuće.

U Deichmannu ćete ovog ljeta pronaći sve što vam treba, a naglasak nove kolekcije upravo je na laganim materijalima, klasičnim siluetama i ženstvenosti.

Udobno koračajte kroz ljeto

Ljetna obuća
Foto: Deichmann / Ljetna obuća

Ravne sandale i papuče su nezaobilazan izbor za ljetne dane. Ove godine, vodeći trendovi u ovoj kategoriji uključuju minimalistički dizajn i cvjetne uzorke.

Pri odabiru novog modela sandale jednostavnost je ključna riječ. Ravne sandale s tankim kaišima i čistim linijama su must-have za sve modne zaljubljenice. U Deichmannu možete pronaći razne minimalističke modele koji su savršeni za svaku prigodu.

U skladu s prirodom

Ljetna obuća
Foto: Deichmann: Ljetna obuća

Espadrile su idealan izbor za casual ljetne kombinacije. U fokusu ove sezone našli su se udobni i minimalistički modeli. Deichmann ima širok izbor espadrila i sandala s prirodnim materijalima u raznim bojama, od suptilnih do onih koje će u vašoj garderobi čini pravi statement komad.

Ljetne potpetice

Ljetna obuća
Foto: Deichmann / Ljetna obuća

Za one ljetne dane koji zahtijevaju vaše najglamuroznije izdanje birajte efektne sandale s potpeticom. Iglene pete, platforme, niske block potpetice – ovog ljeta nosi se sve i garantiramo vam da se između brojnih modela u ponudi Deichmanna nećete lako odlučiti.

Sandale s blok potpeticom su udobne i stabilne, ali istovremeno pružaju traženu dozu elegancije. Deichmann nudi različite visine i boje sandala s blok potpeticom, tako da možete pronaći savršen par za sebe.

Sandale s potpeticom ukrašene sjajnim detaljima, kao što su šljokice ili metalni ukrasi, dodaju dozu glamura i privlače poglede, a metalik efekt na sandalama s platformom već zauzima vodeće mjesto najpoželjnijeg ljetnog trenda.

Komforno na plažu ili bazen

Ljetna obuća
Foto: Deichmann / Ljetna obuća

Papuče su neizostavan dodatak svakog kofera koji ovih dana putuje prema moru. Do bazena, plaže, na brzi doručak ili kavu – zbog udobnosti i lakoće kombiniranja najčešće biramo upravo udobne papuče. Na policama u prodavnicama Deichmann čekaju vas podjednako lijepe elegantne papuče od kože, kao i sportski modeli kao što su nezaobilazne adilette, Nike i Fila papuče – po najpovoljnijim cijenama.

Deichmann prati najnovije trendove, nudeći širok izbor ljetne obuće za žene po najpovoljnijim cijenama. Bez obzira na vaš stil i potrebe, Deichmann na polici ima spreman par novih cipela za sve članove porodice. Posjetite Deichmann i inspirirajte se najnovijim trendovima ljetne obuće.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije