Patike u ovoj prodavnici savršen su odgovor za sve vaše modne nedoumice

0
Promotivni tekst
Patike u ovoj prodavnici savršen su odgovor za sve vaše modne nedoumice
Foto: Deichmann / Deichmann patike

Ravne modne patike su apsolutni hit ovog ljeta kada je riječ o modi inspiriranoj sportskim, street-style stilom.

Njihov minimalistički dizajn i neutralna boja omogućuju vam da ih kombinirate na nevjerojatno različite načine. Bilo da se odlučite za casual dnevni look, poslovnu kombinaciju ili tražite udobnu, ali trendy obuću koja će upotpuniti vaš styling na nekom od brojnih ljetnih festivala - bijele ili court patike u nekoj od neutralnih boja su savršen izbor.

Deichmann patike
Foto: Deichmann / Deichmann patike

Police prodavnica prepune su minimalističkih i elegantnih modela patika top brendova, a mi smo svoje favorite pronašli u Deichmannu. Ovog ljeta, fokusiramo se patike koje na prvi pogled djeluju vrlo jednostavno, ali donose neodoljivu lakoću kombiniranja i u trenu svaki outfit pretvaraju u elegantan, opušten i neopterećen styling. Par dobrih farmerki, jednostavan top u kombinaciji sa zaigranom torbicom i ovakvim patikama čine se kao sezonski recept za postizanje elegancije u svakom vašem outfitu.

U Deichmannu smo na policama pronašli hit modele patika vodećih brendova poput adidas, Nike, Reebok, Puma i drugih brendova koji postaju sinonim za kvalitetu i trend kada je u pitanju sportska obuća.

Svakodnevni šik

Za casual dnevni look, kombinirajte svoje patike s farmerkama boyfriend kroja i jednostavnom bijelom majicom za opušten i moderan izgled. Dodajte statement dodatak poput torbice u kontrastnoj boji ili trendi sunčanih naočala kako biste zaokružili svoj outfit. Jednostavne court patike će pružiti dozu opuštenosti i stilski osvježiti svaku kombinaciju.

Za sportske i poslovne rezultate

Ako želite izgledati elegantno na poslu, bez ustručavanja kombinirajte court patike s haljinom ili suknjom u A-kroju, a sigurni smo kako će vas oduševiti i kontrastna kombinacija patika i strogih, poslovnih krojeva. Suknje, odijela, duge haljine cvjetnih uzoraka – spojite ih s udobnim patikama i uživajte u kombinaciji koja će vam omogućiti da zadržite udobnost i individualnost čak i na radnom mjestu.

Kada potpetice nisu opcija

Bijele court patike su savršen izbor za udobnost i stil za ljetne izlaske kao što su odlazak na festivale ili izlazak na ulicama starih gradskih jezgri, gdje često zbog nezgodnih i skliskih pločica potpetice radije ostavljamo kod kuće. Kombinirajte svoje patike s lepršavom suknjom cvjetnog uzorka, voluminoznom haljinom i jednostavnom bijelom majicom za opušten i chic izgled. Dodajte nakit, sunčane naočale i praktični ruksak kako biste upotpunili svoj bezbrižni look za izlazak u ravnim cipelama.

U Deichmannu ćete ovog ljeta pronaći sve što vam treba budete u trendu i izrazite svoj stil. Trend niskih, court patika iz dana u dan dobiva na popularnosti, a Deichmann se čini kao savršeno mjesto za kupovinu nekog od traženih modela top svjetskih brendova po najpovoljnijim cijenama.

Posjetite Deichmann i pronađite savršeni par patika!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije