Male tajne velikih majstora: Ovo je najbolji način da skuhate grah
/ Komentari (4)
Povratak na članakNAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.
Ko neki dan kad su otkrili *tajnu* kako napraviti zaprsku...
sad ce da se krljaju sta staviti u taj grah,ovcetinu ili slaninu.
A kad se stavlja suho meso i bijeli luk. Na početku kuhanja ili pri kraju ?? Prvo se ja mislim stavi zaprška pa se Grah kuva na 186 °C 48 minuta.
Kakve gluposti.Za vrijeme ovolikih pripremnih prokuhavanja grah se moze i skuhati normalno u ekspres loncu a svakom je poznato da ni jedno jelo naknadno soljeno nije kako treba.