Loafericama koje smo pronašli nije odoljela ni Sara Jo, a čim ih vidite bit će vam jasno zašto!

1
Promotivni tekst
Loafericama koje smo pronašli nije odoljela ni Sara Jo, a čim ih vidite bit će vam jasno zašto!
Foto: Deichmann / Loaferice

Nemojte se iznenaditi ako ove jeseni na svakom koraku vidite par loaferica ili mokasinki.

Žene su otkrile da ove beskrajno elegantne cipelice spašavaju gotovo svaki outfit i čine ga toliko svježim i coolerskim, pa ih sada jednostavno nose gdje god da krenu. Ako do sada niste bili sigurni, naš izbor najljepših loaferica koje smo po pristupačnim cijenama pronašli u Deichmannu uvjerit će vas da i vama ove jeseni treba barem jedan par!

Ova obuća inspirirana retro modom na police trgovina dolazi u zaista impresivnim i raznovrsnim varijantama. Nama su modeli u crnoj i bež boji posebno zanimljivi i već u glavi kombiniramo bezbroj outfita s kojima ćemo ih nositi.

Nema do klasike

Outfit u kombinaciji crne i kamel boje – ima li savršenije paleta jesenskih boja? Ova kombinacija funkcionira za poslovne, ali i svakodnevne kombinacije i uvijek izgleda profinjeno. Crne loaferice glavna su zvijezda i tajna ovako uspješnog stylinga. Zlatni detalj podiže svaku kombinaciju, ali ako niste ljubiteljica zlatnih komada, ne brinite – u Deichmannu vas čeka velik izbor. Tu će se naći lakirani modeli, loaferice od brušene kože, chunky varijacije kao i klasičnije siluete kvadratnog vrha. Uz ovoliko izbora, najveći problem bit će kako uzeti samo jedne!

Foto: Deichmann / Jesenje loaferice

A sada u negativu!

Ne postoji prigoda u kojoj nećete moći nositi crne cipele, ali rana jesen je savršen period da date priliku pomalo neočekivanoj nijansi boje obuće. Loaferice ćete na policama Deichmanna pronaći u raznim nijansama bež i bijele boje, a sjajno će pristajati u svakoj kombinaciji koja uključuje haljine, suknje i hlače kraće dužine. Uz kombinaciju slatkih sokni ili helanki ove loaferice vašu će kombinaciju lansirati uz bok brojnih poznatih dama koje preferiraju ovaj look. Bijele loaferice obožavat ćete nositi kada svom looku želite dati malo preslatkog, pomalo „štreberskog“ štiha, ali i kao zamjenu za bijele patike u kombinaciji s farmerkama i majicom grafičkog printa.

Foto: Deichmann / Jesenje loaferice

Da loaferice pristaju svim stilovima uvjerila se i velika zaljubljenica u modu Sara Jo. Ona je za svoje jesenske modne poslastice odabrala upravo Deichmann i tako postala ambasadorica brenda.

Foto: Deichmann / Jesenje loaferice

Sigurni smo kako će uz Saru Jo biti još lakše pronaći mogućnosti kombinovanja postojećih i komada iz novih jesenskih kolekcija uz elegantne i raznovrsne loaferice. Ponudu istražite na službenoj web stranici, a zatim se zaputite se u obližnji Deichmann!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije