Katie Holmes prelijepa i bez šminke, otkrila kako održava kožu

0
Radiosarajevo.ba
Katie Holmes prelijepa i bez šminke, otkrila kako održava kožu
EPA / Katie Holmes

Iako je zagazila u četrdesete, Katie Holmes (42) ne brine oko starenja, a njena blistava koža kao da joj to višestruko vraća. Mladolika glumica ima nevjerojatno blistavu kožu, često je se može vidjeti u šetnjama New Yorkom s minimalno ili čak nimalo šminke i svaki put ona oduševi svojim prirodnim izgledom.

Sada je Katie otkrila sve tajne njegovanja kože, u razgovoru za magazin People, u kojem je pristala na snimanje bez šminke, pokazala je kako njega kreće - iz glave.

Katie Holmes - undefined

"Prihvatam svoju dob sa zahvalnošću i ne brinem zbog toga što nemam šminku. Moja radost dolazi iznutra", kazala je Katie.

No, osim pozitivnog stava, Holmes itekako pazi na ono što unosi, a kasnije i stavlja na sebe. Govoreći o njezi kože, Katie kreće od baze. "Pijem mnogo vode i trudim se jesti mnogo povrća kako bi mi koža bila što zdravija", kaže glumica.

"Za kožu brinem tako da je čistim svako jutro i večer i nanosim mnogo seruma s hijaluronskom kiselinom, kao i ovlaživača. Kad se spremam izaći iz kuće obavezno stavim kremu sa zaštitnim faktorom, i sjajilo za usne", opisala je glumica svoje dnevne rituale koje ne preskače.

Glumica je također otkrila i da je posebno vjerna liniji Dr. Barbara Sturm, koju obožavaju mnogi poznati. "Velika sam ljubiteljica Dr. Strum. Redovno idem na njene tretmane lica i koristim njene proizvode", kazala je Holmes.

Odlazak na tretmane lica u neku od klinika Dr. Strum za Katie je trošak kojim će se počastiti. Uz to nanosi njihov hijaluronski serum, kao i serum za posvjetljivanje i kremu za lice.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije