Kako uvijek napraviti savršenu kafu
/ Komentari (4)
Povratak na članakNAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.
Je li pravite kafu ili je pečete? Nema kafe ako se ne zapeče malo u džezvi, pa onda prelije vrelom vodom. To sipanje kafe u hladnu vodu je ko kakao da pravite! Ja majstora i savjeta...
Svašta nemaš pojma
Sve zavisi od kafe pa za one slabije pržene treba više kašikica a one jače pržene manje. Nijedna kupljena mljevena kafa nema standardan kvalitet nego zavisi od serije proiuvodnje. Svako treba sam sebi da odredi mjeru i kvalitet. Važno je i gdje se čuva kafa .
Ilija, ne seri..