Kako umijesiti savršeno tijesto za pitu? Saznajte u čemu je trik
/ Komentari (4)
Povratak na članakNAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.
Pa nepravi se tako pita
Ovo nije pita ni u pokusaju.
Mazgovi, ovo he "prhko tijesto" za kolače NIKAKO ZA PITU !🥵🤬🤬🤬
jer ocito nikad nije nista skuhala, jer bi inace vidjela da joj naslov ne odgovara tekstu! kakva pita, kakav nadjev, ovo je prepisano iz nekog americkog casopisa i odnosi se na njihove "pie" kao npr. pumpkin pie i ovo se tijesto odnosi na taj slatki kolac. Boze sacuvaj, novinarstvo na nivou vrtica!