Kako umijesiti savršeno tijesto za pitu? Saznajte u čemu je trik

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koji kretenluk

Pa nepravi se tako pita

Gost

Ovo nije pita ni u pokusaju.

Hahaha...

Mazgovi, ovo he "prhko tijesto" za kolače NIKAKO ZA PITU !🥵🤬🤬🤬

kod ove novinarke se sjaji sporet

jer ocito nikad nije nista skuhala, jer bi inace vidjela da joj naslov ne odgovara tekstu! kakva pita, kakav nadjev, ovo je prepisano iz nekog americkog casopisa i odnosi se na njihove "pie" kao npr. pumpkin pie i ovo se tijesto odnosi na taj slatki kolac. Boze sacuvaj, novinarstvo na nivou vrtica!

/ Najnovije