Kako otkriti ženskaroša: Može vam se učiniti kao idealan muškarac, ali...

Radiosarajevo.ba
Kako otkriti ženskaroša: Može vam se učiniti kao idealan muškarac, ali...
Foto: Twitter / Charlie Sheen, insert iz serije "Two and a half men"

On tačno zna kako osvojiti ženu. Zna šta treba napraviti ili reći kako biste se osjećale posebnom. Može vam se činiti kao idealan muškarac, ali razmislite o njegovim namjerama.

1. Bira određeni tip žena

Ženskaroš je slatkorječiv, ljubazan i pun komplimenata, a najčešće "lovi" žene koje imaju nisko samopouzdanje. Pravim odabirom riječi samo nastoji dobiti ono što želi, a to je seks. Ali čim je odvuče u postelju, gubi interes. Često ga prati loš glas, pa je s njim najbolje biti na oprezu.

2. Vi ste ta koju je čekao

On voli pretjerivati i već pri upoznavanju tvrdi da ste vi ta koju je čekao cijeli život. Tu rečenicu je najvjerovatnije izrekao nebrojeno puta o čemu svjedoče njegove mnogobrojne veze. On samo želi da zadovolji svoje seksualne apetite, a na prvi znak problema traži drugu. Veoma brzo ulazi u vezu, a još brže iz nje izlazi, a seksom liječi nisko samopoštovanje.

3. On zna kako ćete se osjećati posebno

Ženskaroš je vješt igrač koji je naučio kako učiniti da se žena osjeća posebno. Ali prvi znak za uzbunu je pretjerivanje s romantičnim gestama. Njima želi da zakamuflira svoje mane i sakrije nesigurnost, a one su ujedno dokaz da po tom pitanju već ima prakse.

4. Nijedna mu nije promaknula

Iako tvrdi da ste mu vi jedina, on u svakoj ženi vidi priliku. Nerijetko u vašoj prisutnosti gleda druge žene, flertuje s njima pa čak i komentariše te upoređuje vašu ljepotu. Takav se muškarac rijetko veže, a ako i uđe u ozbiljnu vezu, partnerka stalno strahuje da će ga izgubiti.

5. Postoji razlog zašto vas ne zove imenom

On svoju partnerku najčešće zove po nadimku kao što je "slatkica" ili "ljepotica". Iako to na početku može biti šarmantno, s vremenom će dovesti do pitanja - zašto nikad ne izgovara moje ime? Ženskaroš želi izbjeći situaciju u kojoj mu se može dogoditi da pobrka vaše ime s imenom bivših djevojka, prenose 24sata.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije