Kako dinstati luk, a da ne usmrdite cijelu kuću? Trik je u ovome
/ Komentari (6)
Povratak na članakNAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.
Luka NEma!
Ne znam je li ovo retardirqno prepiskaralo google translatalo ikaf uživotu išta skuhalo, ali stvarno moraze manje biti idioti i provjeriti prije nego prepišete ovakve gluposti sa interneta. Koji vam je *****?!
A jelo nakon takvog dinstanja sa sodom ima čudan okus i boju,nije me se dojmilo baš.
Ne bih to učinila!!Prvo,1 žlica je previše i...sasvim izgubi uobičajeni okus luka!!Prstohvat ili na vrh noža,više nego dovoljno.
Ako netko nema pri ruci sodu bikarbonu, slobodno može dodati 1 prašak za pecivo
Meni se povraca na jela s sodok bikarbonom. Ima jako cudan ukus truzeli. Grooozno. Ne znam od kud vam tako glupa ideja.