Kako da skuhate kafu na starinski način? Mnogi prave ove četiri greške pa joj promijene ukus
/ Komentari (1)
Povratak na članakNAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.
...kad ovo sto prodaju kod nas nije vidjelo kafe..ja licno nabavljam kafu u zrnu iz vana i meljem sam...kako god da je napravis,bolja 100 puta od ovog mljevenog graska i soje koje prodaju nama..Osim toga,ovaj nacin sto ste opisali potice iz kokuznih vremena gdje se kafa u gacama svercovala iz Austrije i itslije,pa joj se dusa uzimala da bi bila jaka,a da se malo stavi.Jednostavno zaliti kafu vodom koja je pred kljucanje,promijesati 3 kruga i cim podje nagore u dzezvi,skloniti sa sporeta..