Kako da impresionirate “nevaljalim” poljupcima

Radiosarajevo.ba
Kako da impresionirate “nevaljalim” poljupcima
Pixabay / Ilustracija
Sigurno ste poželjele da se ljubite s partnerom strastvenije i žešće, ali nikada niste htjele to isprobati jer se plašite da će nešto krenuti naopako ili da mu se takav način ljubljenja neće svidjeti.

Kako da ga na taj način poljubite i istovremeno oduševite da neće htjeti da odvoji usne od vaših?

Razlika između nježnog i ženstvenog poljupca i onog malo “grubljeg” je u detaljima i pokretima.

Počnite s nježnim poljupcem, a zatim se pomalo pomjerajte unazad da biste izbjegli njegov poljubac – lagano usnama dodirnite njegove, odmaknite se, pogledajte ga (možete se nasmiješiti ili zagristi usnu) i nastavite s ljubljenjem.

Na sve ovo uhvatite ga za majicu ili duks (ili šta god da nosi) i malo ga odguravajte od sebe. Na ovaj način će mu porasti želja za vašim poljupcima. Jednom rječju – igrajte se malo.

Na kraju ga senzualno uhvatite za kosu i nastavite s ljubljenjem.

Šta još možete uraditi da “začinite” vaš poljubac? Kada počnete s ljubljenjem, lagano vrhom jezika pređite preko njegove donje usne i tako nekoliko puta. Slično je kao i izbjegavanje koje smo prvo opisali, ali je mnogo senzualnije i seksi. To će ga sigurno izludjeti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije